Saç Kesim Şekilleri Saçlarını kat kat kestiren varmı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
katlı kesim saçı daha gür gösteriyor yani ince telli saçlar için ideal gür saçta hoş olmuyor bence kabarıyor çünkü...ama kırık varsa katlı kesim çok ideal oluyor saçlar fazla kısalmadan temizlenmiş oluyor...kuaför mağduru olmadan yani...kaydirigubbakcemile3

evet ilk zamanlar güzel oluyor ama uçlarını jilet gibi bişiyle kesince yumak gibi olur uzayınca...

Bende hep katlı kesım kullanırım hemde baya katlı guzelde duruyo bence saclarım ınce oldugu ıcın hacımlı gosterıyo:)

benim saçlarımda ince tellli katlı kestırırım hep uçlarını dışa kıvırıp spreyledıgım zaman gayette hoş oluyor

bende saçlarım ince telli olduğu için ve jöle,sprey,krem vs kıvırcık yapmaya yetmeiği için daima katlı kestiririm.fön çekince dalgalı dolgun güsel bi şekil alıyo. katlı dan vazgeçemiyorum buyüzden.

arkadaşm ben bol katlı kestirmiştim üst taraf çok kısaydı altlar belimde süper oluyo valla ama hergün bakım istio tabi saçın fön tutuyo ve yalnızca 1 kere düzleştirmen yetiyosa daha kullanşlı oluyo ama değişik bi şekil istiosan süper oluyo.bn geçen yaz kestirmiştim herkes bayıldı şimdi uzadı ama bu yaz da ayni modeli denemeyi düşünüyorummanyak oluyo valla:))

bn de sçlarımı geçen yaz katlı kestrdm uzayınca çk biçimsz oluyo arkası V şeklnde önleri kısa arkaları uzun bi garp oldu :s:s bnm sçlarımda çk yawş uzadığı içnn tkrar kestrmk istemiyorm npcm blym

benimde saçlarım belime kadar uzundu hatta abartim daha uzundu,düzdür ve orta halli yani ne çok ince ne çok gür ne çok kalın,katlı kesim güzel kullanışlı ama kabarıyo ben seviyorum krepe yapılmış gibi oluyo ve dalgalı duruo
memnunum en azından düz saçlarımın bi fonksiyonu olmadığını kestirdikten sora anladımhihoyyyt aynaya bakınca daha modern ve daha hoş bi görüntü ortaya çıktığını düşünüyorum.ama çok kısaysa saçınız eğer boşuna kat attırmayın derim daha kısa görünebilir

Bn de Her daim katLıymdır
ama her bölGenin kat boyu farkLı tepeminki kıSa dieR katLar daha uzun
Ve Gerçekten güzeL oLuo.

bnm saçlarım kalın telli ve gür herkes çk beenio saçlarımı devamlı kat werdirerk kestiriorm çk hoş duruo uzadıında katı bozulduunda arada bi uçlarındn aldırıorm katlar tekrardn ortaya çıkıo kullanımı fln çk rahat bn tavsiye ederm

saç tipine göre değişir
ben çok pişman olmuştum
hala uzatmaya çalışıyorum
saçın böyle olacak ki katlı kestir
saç budurr

saç tipine göre değişir
ben çok pişman olmuştum
hala uzatmaya çalışıyorum
saçın böyle olacak ki katlı kestir
saç budurr

aynen katılıyorum.
benim saçım düz.. aslında kat istememiştim. ama saçlarım yanınca mecbur saçma sapan bi kesim uyguladı kuaför.. düz-ince telli-yıpranmış olunca da iyice iğrenç göründü.. kuş kadar kaldı saçım

benim de saçım düz canım o hatayı bi kere yaptım. yani katlı kestirdim. saçımda boya falan yoktu değişiklik olsun belki ayrı bi hava gelir diye gittim kestirdim. çok büyük bi hataydı:) saçın en alt kısmı çok az ve seyrek duruyor.saçım iç çamaşırımı geçiyor belime gelmek üzere.ama saç katlı olduğu için az.o yüzden uzun saçlarım varmış gibi hissedemiyorum.bi daha kat attırmayacağım saçıma yaa.uzamadı bi türlü zaten ne yaptıysam:) yani bana uzamıyomuş gibi gelio.iyice uzasın istediğim boyuta gelsin de kahkül kestireyim.saçım zaten boyasız bi de katsız olcak.iyice köylü güzellerine dönmeyeyim kahkül saçıma ayrı bi hava katar umarımzemuszemus

ben hep katlı kullanırım saçlarımı
bu model hep hoşuma gider

benim ince telli saçlarım gür de değil, belime az yakın uzunlukta. katlı kesim düşünüyordum ama az gösterir denilince korktum napsam acaba

bendee nedenn benimm saçlarımm düm düzz değill diyee sinir oluyorumm
çokk özenirimm şöylee saçlarıı dümdüzzz olann insanlaraa

saçıı düzz olanlaraa öndee kahküll çokk yakışıyorrrr
yaa bendee düzz saçç istiyorumm şöylee ne varr saçlarımm uzunn hanii yandan kahküll modellerii varya saçınııı taraa hemenn çıkk ohh ne güzelll
amaaa bennn hepp fönn çektirmemm lazımm
birdee dalgalııı fönüdee sevmiyorummm

ben katlı kullanıyorum..hatta saclarım kıvırcık ancak kat ve aramakas olunca kabarmasıda azalıyor..

bende kestirsemmi karar veremiyorum saçlarım belime çok yakın eğer kestirirsem yazık olurmu? zaten saçım fazla gür değil fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…