• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarını kat kat kestiren varmı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim saçlarım ince telli ve uzun ayrıca da orta gürlükte ben kat kestiriyorum ama saçlarım baya uzadı daha yeni kat kestirmeme rağmen katları kayboldu gibi :))

Kimi ince saçlar için iyi oluyor, kimi saçların gürse iyi demiş çoğunuzun kafası karışmıştır eminim, katlı kesim kişiden kişiye saç tipinden, yüz tipine göre değişen özelliklerde yakışabilirde yakışmayabilirde, ben bi süre denemiştim ama tararken özellikle daha çok kırılmaya neden oluyor o yüzden mümkün olduğunca aynı hizadan gitmeye karar verdim, size kalmış..

Mesela ben kendimden örnek veriyim. Saçımı katlı olarak kestirdiğimde 3 yıl önce filandı ve saçlarım belime kadardı, sıkılmıştım. Omuzlarımdan hafif yukarıda kat kat kestirmiştim. Ama kestirdiğime pişman olmuştum açıkçası. Çünkü ilk önce ben uzun saçlarıma o kadar alışmışım ki banyo yaparken filan elime azıcık saç geliyordu, sinirlerim bozuluyordu. Ve özellikle saçlarım kat kat olduğu için uzadığı hiç belli olmuyordu - ki normalde benim saçlarım hemen uzarlardı, herkes sorardı hangi şampuanı kullanıyorsun, birşey filan mı sürüyorsun diye) ama kat kat kestirdikten sonra saçlarım o kadar ağır uzadı ki pişman olmuştum açıkçası. Fakat şu yönü güzeldi: saçımı yukardan bir at kuyruğu yapınca acaip şeker duruyordu, kısadan uzuna doğru... hem fön, maşa filan da katlı saçta daha güzel tutuyor, daha bir şekilli duruyor.

benim saçlarım şu anda katlı ben menunum ama en çokta at kuruğu yapınca hoş duruyor ama bu katlı saçlar gür saçlı insanlarda mükemmel oluyor benim saçlarım ince telli ama benim şu anki avantajım çok kısa değil ondan hoş durdu ama uzayınca birazcık model bozuluyor ama yinede memnunum katlı modelden

bende saçlarımı kestiricem tavsiye bekliyorum hepinizden saçlarım kür dalgalı ve hafif kabarık saçlarım önceden çok katlıydı smdi kulak meme kizamda kalıyor katlar ..
smdi V Kesdirmek istemiyorum sipsivri uzun bir tane saç kalıyor en altta çok katlı kestiğimdede kabarıyor saçlarım omzumu geçiyor 3 prmak felan sizce nasıl bir model kestireyim uzatmak istiyorum uzadığındada güzel olacak bir model önerebilir misiniz acaba ??

kızlar benim saçlarım belimde fazla katları belli değil uzadığı için.kestiricem de cesaret edemiyorum aslan yelesi gibi kesio kimisi kat deyince

Back