Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katılıyorum.
benim saçım düz.. aslında kat istememiştim. ama saçlarım yanınca mecbur saçma sapan bi kesim uyguladı kuaför.. düz-ince telli-yıpranmış olunca da iyice iğrenç göründü.. kuş kadar kaldı saçım
hiç sevmiorum ben ya.. kullanmasını bilmediğimden midir nedir.. belki de kuaför na yakışacak kesimi yapamıyor bilmiyorum.. bıktım artık dümdüz ve belime kadar olan saçlarımdan değişiklik istiorum:/ perçem merçem falan:/ ama kesemiyorlar işteee
benim de saçım düz canım o hatayı bi kere yaptım. yani katlı kestirdim. saçımda boya falan yoktu değişiklik olsun belki ayrı bi hava gelir diye gittim kestirdim. çok büyük bi hataydı:) saçın en alt kısmı çok az ve seyrek duruyor.saçım iç çamaşırımı geçiyor belime gelmek üzere.ama saç katlı olduğu için az.o yüzden uzun saçlarım varmış gibi hissedemiyorum.bi daha kat attırmayacağım saçıma yaa.uzamadı bi türlü zaten ne yaptıysam:) yani bana uzamıyomuş gibi gelio.iyice uzasın istediğim boyuta gelsin de kahkül kestireyim.saçım zaten boyasız bi de katsız olcak.iyice köylü güzellerine dönmeyeyim kahkül saçıma ayrı bi hava katar umarımzemuszemus