• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarını kat kat kestiren varmı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ince telli , düz, gür olmayan saçın arka kısımlarına kat yapılırsa saçı az gösteriyor bir kere öyle bir hata yapmıştım, artık sadece önlere kat attırıyorum uzun perçem gibi

Saçlarımı hayatımada 1 kez, 3 yıl önce katlı kestirdim. Ayda bir uçlarının kırıklarını aldırırken kuaför "katlarını da kısaltalım mı, üstten de kat keselim mi" diye sordukça ben olur dedim hep. Katların uçları hep kırık kırık oldu, çok sık kestirmeme rağmen. Sağlıksız ve bakımsız görünmeye başladılar. Ben de en sonunda uzatmak için 3 yıl emek harcadığım saçlarıma kıydım vee en üstteki katımın hizasından kestirdim. mafoldumben Şimdi kısa ama en azından sağlıklı görünüyorlar. Bir daha kat kestirmek mi? ASLA!

hep katlı katlı kesimler yaptırırdım üstleri katlı altları uzun aslan yelesi modeli yani ancak habire kat kat kestrdm saçım kuyruk gibi kaldı sanki saçlarım az gibi gözüküyor ve hiç hoş olmuyor.kalın telli gür saçlarda çok hoş duruyor ama eğer saçlrn ince telli ve o kdr gür değilse pek tavsiye etmem cnm..

hep katlı katlı kesimler yaptırırdım üstleri katlı altları uzun aslan yelesi modeli yani ancak habire kat kat kestrdm saçım kuyruk gibi kaldı sanki saçlarım az gibi gözüküyor ve hiç hoş olmuyor.kalın telli gür saçlarda çok hoş duruyor ama eğer saçlrn ince telli ve o kdr gür değilse pek tavsiye etmem cnm..

evet arkadaşa katılıyorum kalın telli ve düz saçlarda çok güzel duruyor

bende genellikle önlere kat attıranlardanım. saçlarım kalın telli,gür ve belime kadar uzun ama bu haftalarda kestirmeyi düşünüyorum ama her zaman kesimimde önlere kat attırırım arka taraflara dokunmuyorum zaten gür kabarmasını pek istemiyorum açıkcası... ama güzel durduğunu söyleyebilirim. =)

bénm saçLarımDa çouq kabarıo vé gür katLı kestirmei düşünüoRum ama o zmn daHa çouq kabarır qibimé qeLio kısaLacağı içinkafamçokkarıştı

bende hep katLı kesim kuLLanırım boL katLı ve her zmn kuLLanımı koLay oLmuştur benim için.kıvırcık yapmak istiorsam birazcık saç kremini eLLerimde ovuşturup saçLarımı sıkıorm ve müthiş oluoo yada düzleştiriciyle düzleştiriorm hee saçlarım kırılcak die düşünürsem de Avon'un düzleştirici balm'ını aldım oda müthiş yapıo tey tey teyyy.
yaşasıın katLı saçLarrrrr. (:

benim saçlarımda ince telli ve uzun ,katlı kesim fakat dalgalı olduğu için kabarıyor

kızlar ben cok cok katlı olsn ıstıorm :)) suan 2 katım var... saclarım normal tellı ve ne gur ne az sacım var dıebılırm.. dalgalılar.. ayrıca yan kahkul attırmak ıstıorm fıkır verr mısnızz lutfenn

çok fazla kat kullanışlı değil fönsüz hiçbir şekilde günlük kullanamadım ben ama fönlü veya maşayla kıvırdıgım zaman harika havalı duruyo:)

Kızlar bnm mgrnm olduğndn saçlarımı hep kurutmak zornda kalıorm.Bu yzdn kuaförüm arkalrda çok kırık olduğunu söyledi,keselim mi dedi.Ben de kabl ettm.Boyu da baya kısaldı.Omzumn brz altında ve katlı tokasız kullanmıorm.Önerilerinizi bekliorm kızlar yardım ltfen

Kızlar bnm mgrnm olduğndn saçlarımı hep kurutmak zornda kalıorm.Bu yzdn kuaförüm arkalrda çok kırık olduğunu söyledi,keselim mi dedi.Ben de kabl ettm.Boyu da baya kısaldı.Omzumn brz altında ve katlı tokasız kullanmıorm.Önerilerinizi bekliorm kızlar yardım ltfen

bence jöleleyip kurutabilirsin ya da fönlersen de çok tatlı olur diye düşünüyorum canım .. benim saçlarım da dalgalı ve kalın ben de yeni kestirdim saçlarımı gerçekten de bu saçlarda kat olunca dalggalar daha da bir kendisini gösteriyor kızlar ama ben bu kesimden sonra maşayı hiç denemedim deneyen var mı nasıl duruyor kızlar :1rolleyes:

ben dümdüz aynı boyda olan saç şekillerinden hoşlanmıyorum.kendimde hiç hoşlanmıyorum ve herkese yakıştığını da düşünmüyorum.

çok katlı da sevmiyorum ama çok aşırıya kaçılmadan kat verilen saç çok daha havalı şekilli ve güzel duruyo bence...

Fitnetor tşkler tavsiyerln için. Maşayı denedim ben ama yaşındn küçük bi görünüm verior.O yzden ben pek kullnmm bu saç modelyle onu.ama büyük gösternler kesnlkle denemeli

Fitnetor tşkler tavsiyerln için. Maşayı denedim ben ama yaşındn küçük bi görünüm verior.O yzden ben pek kullnmm bu saç modelyle onu.ama büyük gösternler kesnlkle denemeli

ben de alıcam canım maşa. 25 yaşındayım. bu yaştan sonra küçük görünsem daha da iyi olur kaydirigubbakcemile3

BenimkiLerde katLı.. Arkadaslara uyup kestirdim ama pişmanım saçlarım kısa bide katlar daha kısa gösteriyor, düzleştirirken dümdüz olmuyor dışa doğru çıkıyor toplarken saçlarım yamuk oluyor bi taraf daha uzun bi taraf daha kısa... :S

Back