Saç Kesim Şekilleri Saçlarını kat kat kestiren varmı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

BlaiR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
11
1
86
İzmir
saçlarını kat kat kestirip memnun olan da olmayan da fikirlerini burda paylaşsın birbirimzdn yararlanalm kaydirigubbakcemile5 bu yorumlara göre belki bnde saçlarımı kat kat kestiririm a.s(konu öncdn açıldımı bilmiyorm baktım ama bulamadım)

ben hep saçlarımı katlı kullanırım. denemediğim katlı kesim yok gibi. ama çok fazla katı tavsiye etmem. çünkü kabarıyor ve şekil aldırmakta zorlanıyor insan. gerçi benim saçlarım iri dalgalı-kıvırcık olduğu için öyle oluyo senin saçının yapısı da önemli tabi. ama bence saç uçlarına atılan katlar saçları daha hacimli ve bakımlı gösteriyor.

ben sürekli katlı kestiririm
benim saçlarım çok gür
katlı kestirdiğimde o gür görüntü gidiyor
daha güzel bir görüntü oluyor
ayrıca katlı kesimde saçlar daha da dalgalı duruyor

fazla katlı,tepe kısıımları baya kısa olan model güzel öylede kestirdim birara ama sürekli bakım istiyor yoksa kabarıyor,kalkıyor..
kulak memesi izasından itibaren bol katlı en güceli ve en kullanışlı olanı...şuanda öyle kullanıyorum...kahkül başa belaa kestirme derim..her katlı saça genelde kahkül kesiyor kuaförler..

benimde saçım ince telli, katlı kestirince iğrenç duruyor kedi kuyruğu gibi bişi oluyor azcık kalıyo

bnm saçlarım çok sağlıklı. kafamda çok saç var. ondan hep saçlarımı katlı kestiriyorum. dalgalarım daha belli oluyor. harika yanii

saç tipinle alakalı canım.eğer saçın azsa tabiki kestir,gür gösterir

benimki normal telli cok ince de degil kalında degil ama ben devamlı katlı kestiriyorum daha hoş duruyor daha bakımlı ve güzel oluyor bir ara küt kestirdim bayagı zor alışmıştım. Katlı kesimlide ben 3 kat yaptırıyorum ve alt katı daha uzun bıraktırıyorum yüz hattımda yuvarlak çok tatlı oluyor

Benim saçlarım çok kalın telli ve çok gür kuaför çok katlı ve kısa katlar yaptı berbat bişey oldu, saçların uzunsa kulak hizanda kestir katları yoksa çok kabarıyor.Katlı saçları çok severim ama son gittiğim kuaför mahvetti saçlarımı, bağlanacak şekilde kes dedim kedi kuyruğu gibi yaptı arkayı ve hiç bağlanmıyor.

Benim saçlarım çok ve kalın telli çok kabarırdı 1-2 ay önce katlı kesim yaptırdım çok iyi oldu hiç kabarmıyor düzleşrirince süper oluyor ama saçın az ve ince telliyse önermem saçların çok az durur.

benım saçlarda gür ve dalgalı.. katlı kestirip ara makas attırıyorum saçlarımdan çok memnunumm

bnm saçlarım belime yakın dalgalı ve gür kat kat kestirince çok kabarma ihtimali varmı ve çok da incecik olmasını istemiyorum

bende saclarım ince tellı ve kıvırcıkk.. artık dokulmesinden bıktımm kızlar... kısa kestirmek istiorum ama halakarar vermedim bonus gibi olmak istmıorumm hemkısa olsun hemde jole sprey,sac kremı kullanmak gerekmıcek bi model arıorumm sac resmımı de eklıye bilirim.. bana da fikir verirseniz cok sevinirimm kızlarrr.. victoria modeli istiorum aslında ya da cok kısa resmımi ekliyim hemen yorumlarınızı beklıorumm http://

Dışardan herkez saçlarımı fönlü sanırdı ben gidip saçıma kat yaptırana kadar, şimdi dalgalı gibi oluyor Önlerde hoş duruyor ama keşke arkalara yaptırmasaydım..

benim de saclarim cene hizasindan itibaren V kesimli kat kat.saclarima fön cektikten sonra basimi öne egip sprey sIkIyorum .kat yerleri hafifi yukari dogru duruyor ve harika görünüyor.

saçın azsa yaptırma derim. çünkü ara kat felan atıolar. saç kalmıo kafanda cok ıncelıo saçların katlarla... ama gürse saçların guzel durur kesınlıkle.osekılde herturlu katı deneyebılırsın.

Ben yıllardır katlı kesim kullanırım, saçlarım hep uzundur ayrıca gür ve doğal dalgalı, her türlü katlı kesimi çok rahat kullanıyorum. Elektriklenmesini kabarmasını engellemek için de sadece elidor un yeni çıkan kıvırcık saçlar için şekillendiricisini (haeketli bukleler) kullanıyorum, bunun köpüğü de var hatta. Hem çok hafif, saçı ağırlaştırmıyor, yağlandırmıyor hem de çok güzel kokuyor.. Eğer saçların gürse kestirebilirsin bence rahat oluyor ama ince ve azsa saçların sadece uçlarına kat attırarak hareket kazandırabilirsin..

bence önlerde katlar kahkül veya yan kahkülle çok hoş duruyor arka katlarda çene hizasından başlayınca çok hoş oluyorlar

hiç sevmiorum ben ya.. kullanmasını bilmediğimden midir nedir.. belki de kuaför na yakışacak kesimi yapamıyor bilmiyorum.. bıktım artık dümdüz ve belime kadar olan saçlarımdan değişiklik istiorum:/ perçem merçem falan:/ ama kesemiyorlar işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…