Kızlar ben turuncu istiyorum ama piyasada nasıl bulcam o rengi.Fuşyadan vazgçtim.İlla jeans colr mu almam lazım
Karar ver istersen artik. Oyun mu oynuyorsun insanlarla??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben turuncu istiyorum ama piyasada nasıl bulcam o rengi.Fuşyadan vazgçtim.İlla jeans colr mu almam lazım
Koleston Perfect Renkleri
Kolestonun bu serisinin doğal tonları olduğu gibi bu tür renkleri de mevcutmuş
Çok beğendim harika görünüyor
Diğer markalarda olmayan renkler de var,0.28 gibi
Koleston Perfect Renkleri
Kolestonun bu serisinin doğal tonları olduğu gibi bu tür renkleri de mevcutmuş
Çok beğendim harika görünüyor
Diğer markalarda olmayan renkler de var,0.28 gibi
Uzun zamandir aradigim toz pembe!
Tesekkürler Leydim...
benm rengim bu her daim bu boyadan evde bir kutu olur aklima estikce orasina burasina yaparim sacimin eskiden ben de fotodaki gibi ucuna yapardim sonra araya bir tutam seklinde yapmaya basladim. sari saclilar icin en guzel pembe tonu bu manicpanic in. bir de bir sure sonra tamamen akior olmasi guzel sonrasinda tamamen baska bi yere yapiorm vazgecip onceden yaptigim yerden tavsiye ederim kesinlikle kullanmayi dusunenlere
up up
2 sorum olacak:26:
uçlara renk uygulayacağım saçım siyah aktı, açmak için bir kaç kere renk açıcı kullansam yeterli olur mu??? oryale bulaşmak istemiyorum
ve manic panic parfümeri veya kuaför malzemesi satan yerlerde satılıyor değil mi??
Kullanıp da memnun kalan birinden yorum almak iyi oldu teşekkürler :)
Resim eklerseniz çok iyi olur
Renk açıcı hangileri oluyor oryal değil mi zaten
Manic Panic'i ben sadece internette gördüm,İstanbul'da Mısır çarşısı varmış ben bilmiyorum ama Jeans color kullananlar oradan alıyordu
Muhtemelen Manic Panic de orada bulunur Leydicim
Kullanıp da memnun kalan birinden yorum almak iyi oldu teşekkürler :)
Resim eklerseniz çok iyi olur
Renk açıcı hangileri oluyor oryal değil mi zaten
Manic Panic'i ben sadece internette gördüm,İstanbul'da Mısır çarşısı varmış ben bilmiyorum ama Jeans color kullananlar oradan alıyordu
Muhtemelen Manic Panic de orada bulunur Leydicim
cnm benm albumumde bazi resimler var ama asil renkli saclarimin oldugu zamanlardan foto yok ama suanda ince bir tutam pembeyle olan birkac foto var albumde. eskiye ait fotolar suandaki pcimde yok malesef. bulursam eklerim tabi ki. daha da eskiden jeans color kullaniordum. tum saca pembe, magento, mor, mavi, turuncu, turkuaz kullandim. ama ise baslayinca sariya boyayip sadece uclarina pembe ya da mor yapmaya basladim. simdilerde ise incecik bir kismina yapiorm ara ara aklima gelirse. suana kdr en sevdigim pembe manic panic cotton candy oldu
oryal değil de hani yoğun renk açıcı saç boyaları falan var ya. kolestonun, palettenin. konusunu bulamadım bir türlü.
mısır çarşısını bulurum canım teşekkürler
kızlar benim saçım şuan platin gibi ama sarılık var saçta ben kemik,fildişi rengi istiyorum. Sizce seacolor ın platin sarısını mı kullanayım yoksa nevacolor ın fildişi renginimi? Bir de çok duyulmamış boyalar olduğundan biraz çekiniyorum açıkçası yıpratırlarmı diye. Bu boyaları deneyen varmı? Sizce hangisini kullanayım çünkü birbirine çok yakın renkler gibi duruyodu katalogda.