Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

Kızlar ben turuncu istiyorum ama piyasada nasıl bulcam o rengi.Fuşyadan vazgçtim.İlla jeans colr mu almam lazım

Bence siz saç rengi konusunda kesin bir karara vardıktan sonra nasıl elde edebileceğinize dair konular açın
Zira farklı farklı konularınıza kaç kere bilgilendirici cevaplar yazdım/başka üyeler tarafından da yazıldı
Ama hiçbirinde karara varmadığınız gibi birkaçında verilen bilgilendirici cevaplara teşekkür etme zahmetinde bile bulunmadınız
Siz bir karar verin,ondan sonra bilgi sahibi arkadaşlar (ben dahil) size bilgi verelim istediğiniz saç rengi konusunda
Böylece kimsenin emek verip yazdığı cevaplar boşa gitmemiş olur

Koleston Perfect Renkleri

CARTA_0020_COLORES_0020_SPECIAL_0020_MIX.png

Kolestonun bu serisinin doğal tonları olduğu gibi bu tür renkleri de mevcutmuş
Çok beğendim harika görünüyor
Diğer markalarda olmayan renkler de var,0.28 gibi

Koleston Perfect Renkleri

CARTA_0020_COLORES_0020_SPECIAL_0020_MIX.png

Kolestonun bu serisinin doğal tonları olduğu gibi bu tür renkleri de mevcutmuş
Çok beğendim harika görünüyor
Diğer markalarda olmayan renkler de var,0.28 gibi

0/43 ve 0/28 harika:KK52::KK52: 0/66'nın renginde saçla vişne çürüğü ruj da harika olurdu

Son düzenleme:
ben baya bir önce kırmızıya bir dönem de patlıcan moruna boyatmıştım ama akınca hiç güzel olmuyor her ikisi de turuncumsu bir renk oluyor... bir arkadaşım da pembe mavi vb her türlü rengi denedi onlar akınca daha da kötü oluyor hele mavi bir iki gün falan güzel sonra iğrenç ötesi bir renk alıyor yeşilen çamura dönmüş gibi... belki bir tutam yapılabilir ama bütün saça uygulamamak lazım...

Uzun zamandir aradigim toz pembe! :KK52:
Tesekkürler Leydim... :KK54:

CP_dye.jpg

CP2.jpg

CP4.jpg

CP5.jpg

benm rengim bu her daim bu boyadan evde bir kutu olur aklima estikce orasina burasina yaparim sacimin eskiden ben de fotodaki gibi ucuna yapardim sonra araya bir tutam seklinde yapmaya basladim. sari saclilar icin en guzel pembe tonu bu manicpanic in. bir de bir sure sonra tamamen akior olmasi guzel sonrasinda tamamen baska bi yere yapiorm vazgecip onceden yaptigim yerden :KK52::KK52::KK52: tavsiye ederim kesinlikle kullanmayi dusunenlere :emir_bebek:

up up :KK3:

2 sorum olacak:26:

uçlara renk uygulayacağım saçım siyah aktı, açmak için bir kaç kere renk açıcı kullansam yeterli olur mu??? oryale bulaşmak istemiyorum:KK50:

ve manic panic parfümeri veya kuaför malzemesi satan yerlerde satılıyor değil mi??

Son düzenleme:
benm rengim bu her daim bu boyadan evde bir kutu olur aklima estikce orasina burasina yaparim sacimin eskiden ben de fotodaki gibi ucuna yapardim sonra araya bir tutam seklinde yapmaya basladim. sari saclilar icin en guzel pembe tonu bu manicpanic in. bir de bir sure sonra tamamen akior olmasi guzel sonrasinda tamamen baska bi yere yapiorm vazgecip onceden yaptigim yerden :KK52::KK52::KK52: tavsiye ederim kesinlikle kullanmayi dusunenlere :emir_bebek:

Kullanıp da memnun kalan birinden yorum almak iyi oldu teşekkürler :)
Resim eklerseniz çok iyi olur

up up :KK3:

2 sorum olacak:26:

uçlara renk uygulayacağım saçım siyah aktı, açmak için bir kaç kere renk açıcı kullansam yeterli olur mu??? oryale bulaşmak istemiyorum:KK50:

ve manic panic parfümeri veya kuaför malzemesi satan yerlerde satılıyor değil mi??

Renk açıcı hangileri oluyor oryal değil mi zaten
Manic Panic'i ben sadece internette gördüm,İstanbul'da Mısır çarşısı varmış ben bilmiyorum ama Jeans color kullananlar oradan alıyordu
Muhtemelen Manic Panic de orada bulunur Leydicim

Son düzenleme:

Manic Panic'i ben sadece internette gördüm,İstanbul'da Mısır çarşısı varmış ben bilmiyorum ama Jeans color kullananlar oradan alıyordu

cnm benm albumumde bazi resimler var ama asil renkli saclarimin oldugu zamanlardan foto yok ama suanda ince bir tutam pembeyle olan birkac foto var albumde. eskiye ait fotolar suandaki pcimde yok malesef. bulursam eklerim tabi ki. daha da eskiden jeans color kullaniordum. tum saca pembe, magento, mor, mavi, turuncu, turkuaz kullandim. ama ise baslayinca sariya boyayip sadece uclarina pembe ya da mor yapmaya basladim. simdilerde ise incecik bir kismina yapiorm ara ara aklima gelirse. suana kdr en sevdigim pembe manic panic cotton candy oldu :KK31::KK31:

oryal değil de hani yoğun renk açıcı saç boyaları falan var ya. kolestonun, palettenin. konusunu bulamadım bir türlü.
mısır çarşısını bulurum canım teşekkürler:KK71:

cnm benm albumumde bazi resimler var ama asil renkli saclarimin oldugu zamanlardan foto yok ama suanda ince bir tutam pembeyle olan birkac foto var albumde. eskiye ait fotolar suandaki pcimde yok malesef. bulursam eklerim tabi ki. daha da eskiden jeans color kullaniordum. tum saca pembe, magento, mor, mavi, turuncu, turkuaz kullandim. ama ise baslayinca sariya boyayip sadece uclarina pembe ya da mor yapmaya basladim. simdilerde ise incecik bir kismina yapiorm ara ara aklima gelirse. suana kdr en sevdigim pembe manic panic cotton candy oldu :KK31::KK31:

Teşekkürler :KK71:

oryal değil de hani yoğun renk açıcı saç boyaları falan var ya. kolestonun, palettenin. konusunu bulamadım bir türlü.
mısır çarşısını bulurum canım teşekkürler:KK71:

Ben tüp boyaların süper açıcı serisini kullanmıştım oksidanı 12lik olmadığı sürece pek etkisi olmuyor
Set boyaların içinden kaçlık oksidan çıkar bilmiyorum
Süper açıcı çok açık sarı +9luk oksidan kullandım normal normal bir sarı ne kadar açarsa o kadar açmıştı
İçeriğini okudum 40 volüm oksidan kullanılmalıdır yazıyordu
12lik oksidan da oryalden daha çok yakıyor saçı

Son düzenleme:
kızlar benim saçım şuan platin gibi ama sarılık var saçta ben kemik,fildişi rengi istiyorum. Sizce seacolor ın platin sarısını mı kullanayım yoksa nevacolor ın fildişi renginimi? Bir de çok duyulmamış boyalar olduğundan biraz çekiniyorum açıkçası yıpratırlarmı diye. Bu boyaları deneyen varmı? Sizce hangisini kullanayım çünkü birbirine çok yakın renkler gibi duruyodu katalogda.

kızlar benim saçım şuan platin gibi ama sarılık var saçta ben kemik,fildişi rengi istiyorum. Sizce seacolor ın platin sarısını mı kullanayım yoksa nevacolor ın fildişi renginimi? Bir de çok duyulmamış boyalar olduğundan biraz çekiniyorum açıkçası yıpratırlarmı diye. Bu boyaları deneyen varmı? Sizce hangisini kullanayım çünkü birbirine çok yakın renkler gibi duruyodu katalogda.

Biraz önce konunuza yazdım ben de :)
Ben Nevacolor kullandım memnun kaldım bence Nevacolor kullanın
Seacolor kullanmadım hiç
Tüp boyaların adı pek duyulmamıştır ama performansları iyidir ben set boyalara tercih ediyorum tüpleri
Hem fiyat hem renk seçenekleri fazlalığı hem de performansı açısından

Son düzenleme:
bende bakır rengini çok seviyorum.Bakıyorum bazı kızlara çok yakışıyor.Ama bana siyah ve kızıl dışında bir renk yakışmıyor.Bu saç işlerine dikkat etmek gerekir.Kötü bir sonuç elde etmek istemiyorum göz göre görede.İnsan kendini biliyor sonuçta.

X