- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
Yumurtanin beyazi kurutur sarısı değil. Yağlı saçlar diplere tümden surerken. Kuru saclar sadece sarısini sürmeli.Yumurta kurutur, zeytınyagı nemler besler. Ayrı maske yapabilirsiniz. Yumurta bayagı kurutuyor ama, ılk denememde az yaglıydı saclarım, kupkuru yaptı oda bır rısk bayagı zor toparladım.
Evet bayagı kurutuyor :) Katılıyorum sıze.Yumurtanin beyazi kurutur sarısı değil. Yağlı saçlar diplere tümden surerken. Kuru saclar sadece sarısini sürmeli.
Yıkamadan önce hindistan cevizi yağı, yıkadıktan sonra argan yağı. Bir de sizin saçlarınızı yağlı bırakmanız gerekiyor. En sık saç gün aşırı yıkanıyor. Her gün yıkanmaz ki saçlar. Nem kalmadığı için uçları kırılmıştır. Ayrıca her zaman değil ama toparlamak için gliserin sıkabilirsiniz banyodan sonra.
Bana sormadınız ama ben cevap vereyimYikamadan once hindistan cevizi yagi nasil oluyor, sadece uclara mi yoksa dipten baslayarak mu suruyoruz? Ne kadar zaman sacimizda birakiyoruz?
Bana sormadınız ama ben cevap vereyimBen diplerde değirmeden uçlarda sürüyorum . En az 1 saat bekletip yıkıyorum. Hatta bir ara diplerde dax supergro uçlarda hindistan cevizi yağı sürüyordum.dax çabuk uzatıyor dökülmeyi de önlüyor. Hindistan cevizi yağı da yumuşacık yapıyor.
O daxx ne o daxxx yaaaa cok güzel uzatıyor ama arındırmak zulümm yıkadım ertesi gün saçlarım 10 gündür yıkanmamış gibi yaglı yaglı işe gittimmmBana sormadınız ama ben cevap vereyimBen diplerde değirmeden uçlarda sürüyorum . En az 1 saat bekletip yıkıyorum. Hatta bir ara diplerde dax supergro uçlarda hindistan cevizi yağı sürüyordum.dax çabuk uzatıyor dökülmeyi de önlüyor. Hindistan cevizi yağı da yumuşacık yapıyor.
Burnumdan ameliyat olmak için Dr görüşmem vardı saçımı fönledim. Elektriklenmeyi önlesin diye,, bide aklımca bakım olsun diye azıcık bakım yağı süreyim dedim.Yikamamayi hic denediniz mi peki? Merak ettim uclarda yag birakirsak nasil oluyor?
Onu yıkarken önce şampuan döküp masaj yapılması sonra su dökülmesi gerekiyor. O zaman hemen arınıyorO daxx ne o daxxx yaaaa cok güzel uzatıyor ama arındırmak zulümm yıkadım ertesi gün saçlarım 10 gündür yıkanmamış gibi yaglı yaglı işe gittimmm