Esra Nirvana Kayıtlı Üye 3 Ekim 2007 14.294 34.848 39 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Esra #101 Alys .!.: belki o sutu sac kremi ile birlestirip deneyebilirsiniz siz de. dedigim gibi bir kez denemis oldum ve begendim, bakalim nasil olacak devami. Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz durulanan saç kremiyle mi?
Alys .!.: belki o sutu sac kremi ile birlestirip deneyebilirsiniz siz de. dedigim gibi bir kez denemis oldum ve begendim, bakalim nasil olacak devami. Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz durulanan saç kremiyle mi?
Alys Nirvana Pro Üye 6 Aralık 2010 34.491 91.167 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Esra #102 Esra .!.: Bildiğimiz durulanan saç kremiyle mi? Genişletmek için tıkla... yok durulanmayan, islak saca surup su buyuk agizli kurutma makinesi ile kuruttu, kurutmaya da bilirsin dedi.
Esra .!.: Bildiğimiz durulanan saç kremiyle mi? Genişletmek için tıkla... yok durulanmayan, islak saca surup su buyuk agizli kurutma makinesi ile kuruttu, kurutmaya da bilirsin dedi.
Esra Nirvana Kayıtlı Üye 3 Ekim 2007 14.294 34.848 39 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Esra #103 Alys .!.: yok durulanmayan, islak saca surup su buyuk agizli kurutma makinesi ile kuruttu, kurutmaya da bilirsin dedi. Genişletmek için tıkla... Anladım, deneyeceğim teşekkür ederim.
Alys .!.: yok durulanmayan, islak saca surup su buyuk agizli kurutma makinesi ile kuruttu, kurutmaya da bilirsin dedi. Genişletmek için tıkla... Anladım, deneyeceğim teşekkür ederim.