Brezilya fönü vb birşey yaptırsanız saçınıza acaba?Herkese selam
arkadaşlar, oldukça gür, kalın telli, dalgalı saçlarım var. Son birkaç yıldır nerdeyse her gün, en kötü gün aşırı yıkıyorum.
Resmen kısır döngüye girdik, yıkadıkça daha çok yağlanıyor, yağlandıkça daha çok yıkıyorum.
Yıkamak hiç sorun değil de saç uçlarım çok kuruyor, tiftik tiftik olmaya başladı.
Saç tipimden ötürü köpükle şekillendiriyorum yoksa bildiğiniz bonus kafa oluyorum.
ama köpüğe rağmen kabarıyor artık.
Bana maske tarzı bir şeyler tavsiye edebilir misiniz?? ( tabi lütfen küçücük şişesi 150lira olan şampuanlar vs önermeyin olur mu ☺ )
Ev yapımı olur, hazır olur bilemiyorum. Saç uçlarımı nasıl nemlendirebilirim??
Bir de lütfen konumu taşımayın gerçekten dertliyim
Brezilya fönü düşünmüyorum teşekkür ederim. Saçlarımın dalgasını çok seviyorum lülük lülükBrezilya fönü vb birşey yaptırsanız saçınıza acaba?
Bi de 2 günde bi yıkamaya çekseniz, ardından da saçınızı 3 güne uzatsanız vucudu yıkarken saçı yıkamasanız mesela?
Saç hemen duruma uyum sağlıyor ilginç bi yapısı var
Eşit oranda mı karıştırmak gerekir? Teşekkür ederim bu tarz bakımlar arıyorum daha çok.Hindistan cevizi yağı- badem yağı- e vitaminini karıştırıp sürün uçlara 4-5 saat bekletip yıkayın. E vitaminini ayrıca diplere de sürebilirsiniz.
Fark etmez göz kararı koyun saçınıza yetecek şekilde ama badem yağı fazla olsun birazEşit oranda mı karıştırmak gerekir? Teşekkür ederim bu tarz bakımlar arıyorum daha çok.
Çok sağolun mutlaka deneyeceğim.Fark etmez göz kararı koyun saçınıza yetecek şekilde ama badem yağı fazla olsun biraz
Sirke bir ara denemiştim ama sonra üşendimKendin yikan- sacini da topla yikanirken-su degmesin.
Her gun her gun sac mi yıkanır, ona da yazık...
Nemlendirir mi bilmiyorum ama banyoda sonlara dogru maşrapaya sirke de döküyorum. Saclarim icinde kaliyor on saniye falan. Sonra da tamamini döküyorum sacima. Ciden cook iyi geliyor. Yumusacik oluyor,Kolaycacik taraniyor falan. Deneyebilirsin
Valla ben bu yağ işlerini çok denedim bir fayda görmedim. Ilk olarak kan verin bunlar vitaminsizlikten veya kansızlıktan meydana geliyormuş. Ve bıldırcın yumurtası sürdüm haftada iki kez ,şuan gören kızım bu ipek gibi sacları nasıl yaptın diyor .karşıdan ben burdayım diyor . Ama tbi kansızlık ve vitaminsizlik büyük etkenmisHerkese selam
arkadaşlar, oldukça gür, kalın telli, dalgalı saçlarım var. Son birkaç yıldır nerdeyse her gün, en kötü gün aşırı yıkıyorum.
Resmen kısır döngüye girdik, yıkadıkça daha çok yağlanıyor, yağlandıkça daha çok yıkıyorum.
Yıkamak hiç sorun değil de saç uçlarım çok kuruyor, tiftik tiftik olmaya başladı.
Saç tipimden ötürü köpükle şekillendiriyorum yoksa bildiğiniz bonus kafa oluyorum.
ama köpüğe rağmen kabarıyor artık.
Bana maske tarzı bir şeyler tavsiye edebilir misiniz?? ( tabi lütfen küçücük şişesi 150lira olan şampuanlar vs önermeyin olur mu ☺ )
Ev yapımı olur, hazır olur bilemiyorum. Saç uçlarımı nasıl nemlendirebilirim??
Bir de lütfen konumu taşımayın gerçekten dertliyimEki Görüntüle 2546798