- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.601
Morfose tuzsuz sampuanın önünde tuzsuz yazıyor ama arka kısmında sodyum sulfate yazıyor içindekilerde o yüzden önermem yani aldatmaca içinde tuz varken tuzsuz yazmaları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle Cabelo Lisos jel keratin her fırsatta öneriyorumKızlar merhaba,
Marka danışmak istiyorum.. Maxi Bio Keratin mi, Davines mi, Torino mu önerirsiniz yanmış püsküle dönmüş saçlar için
KilicBaligi OKYANUSYAA üstadlarım sizin fikriniz çok kıymetli
Bir de Morfose Tuzsuz şampuan önerilir mi sizin tarafınızdan
Hiç o kadar paralar vermeye gerek yok Cabelo Lisos diye bi markayı satın aldım çok da uygun bi fiyataydı jel keratin yanında şampuanı da var acayip de memnunum 250 ml aldım denemek için 69,90dı etkisigeçerse daha büyüğünü de almayı düşünüyorum beyaza yakın açılmış yıpranmış saçıma bile iyi geldiyse herşekilde öneririm
Merhaba bayanlar bişey sorucam bu maxi bio keratin gittigidyor da 2 hatta 3 farklı fiyat var 450,185,170 hangisi orijinal acaba neden bu kadar fiyat farkı var acaba? Birde kendi sitesini aradım maxi bio keratinin 1000 ml 500 TL dedi bende dedim bu kadar uçtumu bunun fiyatı kafam karıştı...
Ben harika bir ürün buldum kokusuz dumansız onu uyguladım saçıma torino jel keratin muhteşem oldu instagramda storiyde anlatımlı video paylaştım. İtalyadan geliyormuş formulu italyan. Burada şişeleniyormuş. Ağırlaştırma yok koku duman yok baş ağrısı yok gerçekten benden geçer puan aldı. Şu anda 4 al 5 öde kampanyası var . 5 şişesini 200 tl ye aldım 100 ml şampuan 100 ml keratin 100 ml maske şeklinde satılıyor. Ben 50 ml kadar kullandım. Geri kalanınıda eşe dosta yaparım diye düşünüyorum. Satın alma sırasında sac açma isleminden ne kadar sonra kullanılir dedim hemen sonrasında ve öncesinde kullanabilirsiniz dediler. Eski usul keratinlerin üstünde bir ürünmüş. Saç botoksu olarak ve saç boyamadan önce koruyucu olarakta kullanılıyormuş ben son derece memnun kaldım . Çok yoğun araştırdım sizlere danıştım. Bu ürüne karar vermem zor oldu ben öneriyorum memnun kalacağınızı düşünüyorum öpt sevgiler.
vazgeçin şu brezilya fönünden ben 4 defa yaptırdım ve kendim yaptım sonucu ne mi beyin tümörü .2 yıldır çekmedğim kalmadı ağır bir ameliyat oldum geçen ağustos halaa tedavi görüyorumm yüzbinlerce lirada masrafım oldu özel hastanelerde ve estetik olacağım pandemi bitiminde hasar kaldığı için yüzümde.e bunları okuyupta halaaa yok şu markadan mı alsam hangisi daha düz ve parlak yapar diye yazacaksanız siz bilirsiniz tabii.hepsi kansorejen bu ürünlerin etkisi de o kadar kısa sürüyordu ki değmezzzzz sağlığaa değmezzzMerhaba maxi bio keratin almaya karar vermiştim ama 55 liraya da var 350 liraya da. farklı çeşitleri mi var acaba hangisini alıyoruz? Link gönderebilen olursa çok sevinirim
vazgeçin şu brezilya fönünden ben 4 defa yaptırdım ve kendim yaptım sonucu ne mi beyin tümörü .2 yıldır çekmedğim kalmadı ağır bir ameliyat oldum geçen ağustos halaa tedavi görüyorumm yüzbinlerce lirada masrafım oldu özel hastanelerde ve estetik olacağım pandemi bitiminde hasar kaldığı için yüzümde.e bunları okuyupta halaaa yok şu markadan mı alsam hangisi daha düz ve parlak yapar diye yazacaksanız siz bilirsiniz tabii.hepsi kansorejen bu ürünlerin etkisi de o kadar kısa sürüyordu ki değmezzzzz sağlığaa değmezzz
hepsinde var o madde bana Ankara nın en meşhur prof.ları söyledi aile geçmişimde tümör de yok .kafatası emiyor hemen o maddeleri .siz bilirsiniz benden uyarmasıÇok geçmiş olsun.. Direk beyin tümörü yapıyor diyemeyiz tabiki içeriğinde bulunan formaldehit yüzdesi önemli. Ayrıca tümörlerde genetik de çok etkilidir. Tabiki yine de risk faktörlerinden biridir. Ben daha önce 6 kez farklı kuaförlerde yaptırdım fakat artık evde kendim yapmak istiyorum. Aslında formaldehitsiz olanlara bakıyorum ama bu forumda incelediğim kadarıyla en çok maxi bio keratin beğenilmiş
Gerçekten uzun zaman olmuş çok başka bir konu için girmek istedim şifremi bile unutmuşum, nasıl müptelasıydık bir zamanlar buranın,Selam kızlar, çok uzun zaman oldu farkındayım... Günler günleri, aylar ayları, yıllar yılları kovalamış ve derken aradan neredeyse 3 yıl geçmiş. Umarım hepiniz iyisinizdir... Çok sık olmasa da bundan sonra forumda olacağım, hepinize selamlar, sevgiler...