Saçım yağlıyken asla toplayamıyorum, kulak çevresi çok parlıyor, çok kötü oluyor o görüntü.ben de bunu yaptim,
bir hafta boyunca sacimi ordum, hem daha temiz gorunsun hem de elimle vs oynamayayim diye,
dediginiz gibi etkili oldu yaglanmasi azaldi, hatta su an hic yaglanmiyor, 3 gunde bir yikiyorum. udtune sac yaglarindan kullaniyorum tarayacagim zaman falan. Konu sahibesi gibi saclarim da.
Bakıyorum hemen teşekkür ederim.
Benim saçlarım ince telli ve seyrek ama inatçı
2 haftadır Gratis'in bu sac maskesini kullanıyorum. Kuzenimin saçları da senin gibi. O tavsiye etmişti. İstersen deneyebilirsin. Hem fiyatı çok iyi hemde kalitesi.
Saçı dökmüyor, yıkadığın an yumuşaklığı hissediyorsun.
Saçım yağlıyken asla toplayamıyorum, kulak çevresi çok parlıyor, çok kötü oluyor o görüntü.
Kesinlikle. Yukarda yazanlar da olmuş beklet diye ama haftanın beş günü işteyim, o şekilde gidemem kievet ben bunu yaptigimda calismiyordum
ama temiz saci ordugunuzde de cabuk yaglanmaz sanirim, yine de calisirken bir hafta pek mumkun degil.
Kesinlikle. Yukarda yazanlar da olmuş beklet diye ama haftanın beş günü işteyim, o şekilde gidemem ki
Psikolojik de etkileniyorum artık sanırım, buraya yazarken bir taraftan kaşıntı başlıyor saç diplerimde, hani bir bahsi geçince insanın bir yerleri kıpırdanır ya, öyle oldum şu an
Güzel öneriler aldım ama, faydası olacağını düşünüyorum.
Şampuan kullanımını azaltıyorum, en azından gün aşırı yıkamaya alıştırmak istiyorum. Bakım yağlarıyla da biraz toparlarım umarım.
Bana sormadın ama cevap vereyimYikamamayi hic denediniz mi peki? Merak ettim uclarda yag birakirsak nasil oluyor?
Çam terebentin yağı damlatıp sampuana oyle yıkamayı deneyin derim. Kurutuyor saçı biraz ama uçları serumla toparlarsınız. Diplerde daha az yağlanır.Kesinlikle. Yukarda yazanlar da olmuş beklet diye ama haftanın beş günü işteyim, o şekilde gidemem ki
Psikolojik de etkileniyorum artık sanırım, buraya yazarken bir taraftan kaşıntı başlıyor saç diplerimde, hani bir bahsi geçince insanın bir yerleri kıpırdanır ya, öyle oldum şu an
Güzel öneriler aldım ama, faydası olacağını düşünüyorum.
Şampuan kullanımını azaltıyorum, en azından gün aşırı yıkamaya alıştırmak istiyorum. Bakım yağlarıyla da biraz toparlarım umarım.
Çok kurutuyor ya.bir de bu tarz saclar icin kopurmeyen sampuanlardan oneriyorlar,
ben son bir yildir kullaniyorum, iyi geldigini dusunuyorum.
Çok kurutuyor ya.
Ben phyto almıştım kuruttu gıcır gıcır yaptı saçımı.
Hangi marka kullanıyorsunuz siz.
Anladım teşekkürler.bende yves roche' ninki var, 3 gunde bir yikiyorum, ayrica bakim yagi kullaniyorum ama belki o sebeple kurumuyordur.
Anladım teşekkürler.
Daha yıkarken gıcırdadı saçlarım benimde,bir iki denedim dedim uymaz bu bana. Acayip dolastı ve kurudu. Belki markadan markaya farkediyordur.
öncelikle maşallah saçlarınız çok güzel :) benim kullandığım en etkili şey organik hindistan cevizi yağı,kışın donuk yazın sıvı ama bir parçacık tüm saç uçlarına iyi geliyor, ayrıca köpük yerinede kullanabilirsiniz çok doğal dalga yapıyor..hemde ucuz pahalı şampuanlara göre...Herkese selam
arkadaşlar, oldukça gür, kalın telli, dalgalı saçlarım var. Son birkaç yıldır nerdeyse her gün, en kötü gün aşırı yıkıyorum.
Resmen kısır döngüye girdik, yıkadıkça daha çok yağlanıyor, yağlandıkça daha çok yıkıyorum.
Yıkamak hiç sorun değil de saç uçlarım çok kuruyor, tiftik tiftik olmaya başladı.
Saç tipimden ötürü köpükle şekillendiriyorum yoksa bildiğiniz bonus kafa oluyorum.
ama köpüğe rağmen kabarıyor artık.
Bana maske tarzı bir şeyler tavsiye edebilir misiniz?? ( tabi lütfen küçücük şişesi 150lira olan şampuanlar vs önermeyin olur mu ☺ )
Ev yapımı olur, hazır olur bilemiyorum. Saç uçlarımı nasıl nemlendirebilirim??
Bir de lütfen konumu taşımayın gerçekten dertliyimEki Görüntüle 2546798
Kulak hizamdan itibaren saç boyuna sürerim krem ve köpüğü ama daha çok dikkat edeceğim bundan sonra.
Yağlı besin kısmını bilemiyorum tüketiyorum sanırım
Hangi marka acaba?Argan yağı hem kabartmıyor, hem doğal hem yumuşacık yapıyor saçı. Ben 5 6 yıldır kullanıyorum hiç de vazgeçesim yok :)