-
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #1.781
Arkadaşlar daha önce böyle bi konu warmıydı bilmiyorum aradım ama çıkmadı..ßende açmak istedim saçlarımızın resimlerini koyarsak bilgi sahibi oluruz diye düşünüorum ilk resim benden umarım sizde eklersiniz!
digitalle çekildiği için kızıl gibi bişeler olmuş normalde saçlarımın rengi daha acıktır kumral gibidir.
saçmalama bir kere onun saçı boya kızım benim saçlarım doğal rengi ve sorularıma neden cevap vermiyorsunuz saçım tam olarak ne renk ve papatya suyu yapıcam ama olur mu ?
Bi kaç gündür topiğe girmemiştim bugün gördüm anca. Art niyetle bişey söylememiştim böyle bi tepki gayet yersiz olmuş. " Saçmalama bir kere onun saçı boya KIZIM" .. Bunları okumak şuanda gerçekten üzdü beni. Sorularına cevap istiyosan saygılı olmayıda biliceksin. Tanımadığın biriyle böyle konuşma hakkın yok. Kınıyorum seni arkadaşım ..
canım ben kötü niyetle söylemek istemedim sen yalnış anladın beni ben yani saçmalama derken kötü niyetle söylemedim özür diliyorum seni üzdüğümü biliyorum nursall sendende özür diliyorum beni kötü tanıyorsunuz öyle deilim gerçekten sizinle olmak beni sevindiriyor arkadaşlar sizleri seviyorum tekrar tekrar özür diliyorum rabarba nursall ve kimi üzdüysem
Arkadaşlar daha önce böyle bi konu warmıydı bilmiyorum aradım ama çıkmadı..ßende açmak istedim saçlarımızın resimlerini koyarsak bilgi sahibi oluruz diye düşünüorum ilk resim benden umarım sizde eklersiniz!
digitalle çekildiği için kızıl gibi bişeler olmuş normalde saçlarımın rengi daha acıktır kumral gibidir.
çok güzel bir davranış senden bunu beklerdim zaten arkadaşım teşşekkür ederim bu arada biliyorum seni üzdüğümü senden çok ama çok özür diliyorum sizleri sevfiyorum arkdaşlarNiyet iyi olup üslup yanlış seçildiği zaman böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyo. Bunları söylediğin için kötü bi niyetin olmadığına inanıyorum şuanda. Sanal alemde ses tonumuzu duyamıyoruz, mimiklerimizi göremiyoruz. Doğal olarak böyle olaylar yaşanabiliyo. Kızlar bence bu konu burda kapansın artık. Topiğimiz konusuna geri dönsün. Hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
saçların boya depil değil mi? doğal hali mi yani
Bu rengin adı ne tatlım?
canımm saçların çok hoşş ve bakımlı duruyorlarrr :lepi: