Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
konu çok uzamış hakkaten.biraz daha cümlelerimize dikkat edersek daha ii olur.
çok sert çıkışlar hoş deil.neyse...

sac kesımın ne merak ettm ..

saçmalama bir kere onun saçı boya kızım benim saçlarım doğal rengi ve sorularıma neden cevap vermiyorsunuz saçım tam olarak ne renk ve papatya suyu yapıcam ama olur mu ?

Bi kaç gündür topiğe girmemiştim bugün gördüm anca. Art niyetle bişey söylememiştim böyle bi tepki gayet yersiz olmuş. " Saçmalama bir kere onun saçı boya KIZIM" .. Bunları okumak şuanda gerçekten üzdü beni. Sorularına cevap istiyosan saygılı olmayıda biliceksin. Tanımadığın biriyle böyle konuşma hakkın yok. Kınıyorum seni arkadaşım ..

canım ben kötü niyetle söylemek istemedim sen yalnış anladın beni ben yani saçmalama derken kötü niyetle söylemedim özür diliyorum seni üzdüğümü biliyorum nursall sendende özür diliyorum beni kötü tanıyorsunuz öyle deilim gerçekten sizinle olmak beni sevindiriyor arkadaşlar sizleri seviyorum tekrar tekrar özür diliyorum rabarba nursall ve kimi üzdüysem

Niyet iyi olup üslup yanlış seçildiği zaman böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyo. Bunları söylediğin için kötü bi niyetin olmadığına inanıyorum şuanda. Sanal alemde ses tonumuzu duyamıyoruz, mimiklerimizi göremiyoruz. Doğal olarak böyle olaylar yaşanabiliyo. Kızlar bence bu konu burda kapansın artık. Topiğimiz konusuna geri dönsün. Hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

sac kesımın ney canm ... arkadaslık yolladm bu yuzden... cok begendım kesımını ve saclarn cok quzeller

çok güzel bir davranış senden bunu beklerdim zaten arkadaşım teşşekkür ederim bu arada biliyorum seni üzdüğümü senden çok ama çok özür diliyorum sizleri sevfiyorum arkdaşlar

canımm saçların çok hoşş ve bakımlı duruyorlarrr :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…