- 6 Nisan 2010
- 1.814
- 3
-
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #1.801
Küllü Kumral.. Taban rengim bakırdı. Bakırdan dönmek için küllü kumarala boyamıştım.
yaa bu papatya suyu hazırlıcağım ama kafam karıştı alman papatyasımı yoksa normal yaprakları beyaz olan papatyamı yapıcaz??????? cevap lütfen
Ya bence uğraşma papatyayla falan onu sürcende güneşe çıkcanda hemde heryer aynı oranda olmıcak. Bence iyi bi kuaför bul saçlarına zarar vermeden istediğin kadar açsınlar. Tabi bu benim fikrim.
şekerim bana alman papatyası da diyorlar normal papatyada zaten araştırdım ikiside saç boyayıcı olarak kullanılıyormuş ama ben karar veremiyorum alman papatyası daha etkiliymiş galiba çünkü çicek tamamen sap sarı bir çiçekbildiğin beyaz papatya kullanılıyor bu iş için. alman papatyası ilk defa duyuyorum ama o değildir.
şekerim bana alman papatyası da diyorlar normal papatyada zaten araştırdım ikiside saç boyayıcı olarak kullanılıyormuş ama ben karar veremiyorum alman papatyası daha etkiliymiş galiba çünkü çicek tamamen sap sarı bir çiçek
e tamam ne soruyorsun o zaman onu yap
the original sacının rengi çok hoş ya
Katılıyorum.
@TheOri şekli de süper olmuş canım ya ne söyledin kuaföre kestirirken?malum anlamıyorlar laftan:umursamaz:
Bende siyah halimi seviyordum ten rengimi daha acık gösteriyordu ama jeanım sıkılıo insan be geri dönüşüde zor döndum bi kere şimdi çikolata kahve düğündeki gibi yaniyou_know süper süper,siyah halini daha da çok sevdim ama zemuszemus
you_know ilk resimdeki sacın sana cok yakışmış jnm
Katılıyorum.
@TheOri şekli de süper olmuş canım ya ne söyledin kuaföre kestirirken?malum anlamıyorlar laftan:umursamaz:
ya bide sacını hangi marka boya ile boyadın kac no sen mi bo bilmiyorumkismileyadın kuafore mi byaddın