Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bazı tipler bu kadar kendini beğenmiş olabiliyor malesef

ne kadar ayıp ben öyle bir şey demedim bazı tipler bu kadar da kıskanç olabiliyor ya ben ne dedim bu kadar üstüme geliyorsunuz ayıp yaptığınız insan olun biraz ben kendinimi beğenmiş değilim allah herkese ayrı ayrı güzellik vermiştir lütfen şimdi sus

ifadelerin o kadar sertki. yaa o kadar hamsınki senin baya bii olgunlaşman lazım. yaşına bağayacam ama ben 19 yaşımdaki halimide hatırlıyorumm.. bu başka birşey

ifadelerin o kadar sertki. yaa o kadar hamsınki senin baya bii olgunlaşman lazım. yaşına bağayacam ama ben 19 yaşımdaki halimide hatırlıyorumm.. bu başka birşey

aa lütfen ben 19 yaşındayım evet ama sen beni tanımıyorsun hamsın ne demek bilmiyorum ama kötü bir sözse sana gönderiyorum buradan sana bir şey diyen olmadı kendin çattın nursall ben kendime ay ben çok güzelim ay ben sizden güzel yok böyleyim mi dedim kendince cümleler kurup bana yollama yapıyorsun ama benim niyetim arkadaş olmak dostluk kurmak kötü bir şey demedim ki eğer dediysem nursall ve başkalarıda dahil hepinizden özür diliyorum arkadaşlar lütfen artık tartışmalayım

ben hata yapmadım ama sen durduk yerde kendini beğenmiş yazdn yalan mı neyse boşverelim

Bencede olgunlaş da öyle gel bu siteyebayanssulusmile
Birde insanlara durduk yerde kendini beğenmiş dedin diye iftira atıyorsun akannehir
Zaten yeni gelmişsin ama maşallah tartışmadığın kimse kalmamış :nazar:.

Bencede olgunlaş da öyle gel bu siteyebayanssulusmile
Birde insanlara durduk yerde kendini beğenmiş dedin diye iftira atıyorsun akannehir
Zaten yeni gelmişsin ama maşallah tartışmadığın kimse kalmamış :nazar:.

bu kadar da olmaz ya evet dedi bana kendini beğenmiş dedi ben yalan mı söylüyorum bak 1 2 geri sayfalara ben olgunum bak olgun olduğum için özür diledim ama anlamıyorsunuz galiba tekrar diyorum özür dilerim herkesten anlayın artık

saçmalama dediğin kişi senden kaç yaş büyüktür biliyo musun ?

bu sitenin yarısından fazlası bizden büyük ve saygıda kusur etme derim

neyse .. Konu kapanMışş:eek:

evet sür saçına papatya suyunu çık güneşe açılır madem doğal rengiymiş neden olmasın boshayallersmile

bu kadar da olmaz ya evet dedi bana kendini beğenmiş dedi ben yalan mı söylüyorum bak 1 2 geri sayfalara ben olgunum bak olgun olduğum için özür diledim ama anlamıyorsunuz galiba tekrar diyorum özür dilerim herkesten anlayın artık

Bravo sen çok iyi anlıyorsun alkisalkisalkis
Asıl bu kadarı olmaz sana durduk yerde kendini beğenmiş diyen yok!
Senin sarfettiğin kelimelerden dolayı bu söz söylenmiş.
Evet zaten kendini beğenmişlik yapıyorsun

Bak aha burda da aynı şeyi yapıyorsun boshayallersmile
Fotoğraf ekleyip hadi şimdi laf edin de ne demek yaa?
Neyse uzatmıcam ama gerçekten de kendini beğenmişsin işte :umursamaz:
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum olumunekankayizsmile
Birde ağzınız açık kalcak dediğin resim yani :))

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa hem özür diliyorsun hemde daha ağır cümlelerle devam ediyorsun. özrü kabahatinden büyük diye buna denir işte :umursamaz: ayrıca madam tospaanın dediği gibi kendi resmini koyupta ağzınız açık kalıcak lafını gördükten sonra birde burdaki ifadelerini gördüm sonrada bazı tipler bu kadar kendini beğenmiş olabiliyor dedim. sende doğal olarak üstüne alındın ve hala farketmiyorsun.. walla bu kadınlar kulübünde ne güzel kızlar varrr ohoooooooo... hiç böyle diyeni duymuyoruz amaa :enbuyukkk:

Son düzenleme:
yaa hem özür diliyorsun hemde daha ağır cümlelerle devam ediyorsun. özrü kabahatinden büyük diye buna denir işte :umursamaz: ayrıca madam tospaanın dediği gibi kendi resmini koyupta ağzınız açık kalıcak lafını gördükten sonra birde burdaki ifadelerini gördüm sonrada bazı tipler bu kadar kendini beğenmiş olabiliyor dedim. sende doğal olarak üstüne alındın ve hala farketmiyorsun.. walla bu kadınlar kulübünde ne güzel kızlar varrr ohoooooooo... hiç böyle diyeni duymuyoruz amaa :enbuyukkk:

kendince saçmalamaya devam et ben özür diledim ama siz özrü kabul etmiyorsunuz bn ne yapam ağzınız açık kalıcak lafıda şakasına dedim öyle merak ediyrlardı koy diyordu bi kaç kişi öyle dedim hem lafım size dokunuyor mu ben kötü bir şey demedim küfür de etmedim artık tartışmak istemiyorum

ben kızlara diodum;nasıl uzatıosnz saçlarınızı bu kadar die...bu mevzuyla alakası yok..

benim saçlarım uzun kız vlalla bilmem ki çok bakıyorum saçlarıma ben herkes bakar aslında bence bu saçın yapısına bağlı bazıların saçı da küsüyor bi arkdaşımın küstü uzamadı kestirmişti uzamadı sinir oldu

X