-
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #1.761
bazı tipler bu kadar kendini beğenmiş olabiliyor malesef
ifadelerin o kadar sertki. yaa o kadar hamsınki senin baya bii olgunlaşman lazım. yaşına bağayacam ama ben 19 yaşımdaki halimide hatırlıyorumm.. bu başka birşey
nasıl yani???
soru soryorsun arkadas cvp veriyo nazikçe sen sacmalama fln diyosun ayıp yani..
nasıl uzatıosnuz bu kadar ya
tamam uzamasın gerçekten. özür dilemişsin farketmişsin en azından önemli olan bu zaten..
ben hata yapmadım ama sen durduk yerde kendini beğenmiş yazdn yalan mı neyse boşverelim
canım uzatmıyoruz ben kötü bir şey de demedm yalnış anlıorlar beni ben ne yapayım tekrar özür diliyorum herkesten
Bencede olgunlaş da öyle gel bu siteyebayanssulusmile
Birde insanlara durduk yerde kendini beğenmiş dedin diye iftira atıyorsun akannehir
Zaten yeni gelmişsin ama maşallah tartışmadığın kimse kalmamış.
bu kadar da olmaz ya evet dedi bana kendini beğenmiş dedi ben yalan mı söylüyorum bak 1 2 geri sayfalara ben olgunum bak olgun olduğum için özür diledim ama anlamıyorsunuz galiba tekrar diyorum özür dilerim herkesten anlayın artık
yaa hem özür diliyorsun hemde daha ağır cümlelerle devam ediyorsun. özrü kabahatinden büyük diye buna denir işte :umursamaz: ayrıca madam tospaanın dediği gibi kendi resmini koyupta ağzınız açık kalıcak lafını gördükten sonra birde burdaki ifadelerini gördüm sonrada bazı tipler bu kadar kendini beğenmiş olabiliyor dedim. sende doğal olarak üstüne alındın ve hala farketmiyorsun.. walla bu kadınlar kulübünde ne güzel kızlar varrr ohoooooooo... hiç böyle diyeni duymuyoruz amaa :enbuyukkk:
ben kızlara diodum;nasıl uzatıosnz saçlarınızı bu kadar die...bu mevzuyla alakası yok..