Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Küllü Kumral.. Taban rengim bakırdı. Bakırdan dönmek için küllü kumarala boyamıştım.

Benimde bakır ve bende bu renge dönmek istiyorum cnm
Bi ay sonra falan ya kendim boyıcam ya kendim boyatcam
Kızıllıklar gitsin istiyorum o yüzden küllü kumral en iyisi bayanssulusmile

yaa bu papatya suyu hazırlıcağım ama kafam karıştı alman papatyasımı yoksa normal yaprakları beyaz olan papatyamı yapıcaz??????? cevap lütfen

yaa bu papatya suyu hazırlıcağım ama kafam karıştı alman papatyasımı yoksa normal yaprakları beyaz olan papatyamı yapıcaz??????? cevap lütfen

Ya bence uğraşma papatyayla falan onu sürcende güneşe çıkcanda hemde heryer aynı oranda olmıcak. Bence iyi bi kuaför bul saçlarına zarar vermeden istediğin kadar açsınlar. Tabi bu benim fikrim.

Ya bence uğraşma papatyayla falan onu sürcende güneşe çıkcanda hemde heryer aynı oranda olmıcak. Bence iyi bi kuaför bul saçlarına zarar vermeden istediğin kadar açsınlar. Tabi bu benim fikrim.

hayır canm taviseyn için saol ama ben doğal yönden açıcam alman papatyası ile mi açıcam ama?

bildiğin beyaz papatya kullanılıyor bu iş için. alman papatyası ilk defa duyuyorum ama o değildir.
şekerim bana alman papatyası da diyorlar normal papatyada zaten araştırdım ikiside saç boyayıcı olarak kullanılıyormuş ama ben karar veremiyorum alman papatyası daha etkiliymiş galiba çünkü çicek tamamen sap sarı bir çiçek

Son düzenleme:
bende kestirdim saçlarımı 2 gün önce çok sevdim bu halini

önceki hali, saçlarım dalgalı olduğundan sürekli fön istiyordu ve acaip yıpranmıştıkaydirigubbakcemile

şimdi böyle oldu sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk resim uzun sacli olan hamilelikte gürlesen saclarimdi bir sene boyunca boya kullanmamistim.. ikinci resim ise simdiki hali ne boyalar gördü :) en son koyu kahve siyah gibi biseylerdi.

you_know süper süper,siyah halini daha da çok sevdim ama zemuszemus
Bende siyah halimi seviyordum ten rengimi daha acık gösteriyordu ama jeanım sıkılıo insan be geri dönüşüde zor döndum bi kere şimdi çikolata kahve düğündeki gibi yani
you_know ilk resimdeki sacın sana cok yakışmış jnm

evet ya hep hayalimdi bakır ama ilk boyattım alttaki gibi mavi gömlekli yerimde oldugu gibi oldu aka aka o renge döndu ama kaşlarım siyah boyatmak istemedim kötü durdu ama düşünüyorum tekrar dönmeyi tesekkür ederim cnm

Katılıyorum.
@TheOri şekli de süper olmuş canım ya ne söyledin kuaföre kestirirken?malum anlamıyorlar laftan:umursamaz:

ya bide sacını hangi marka boya ile boyadın kac no sen mi bo bilmiyorumkismileyadın kuafore mi byaddın

teşekkürler kızlar sempatiksalakcinni
palette tarçın bakır (8-77) kullanıyorum kendim boyuyorumsempatiksalakcinni
kuaföre dedimki majinal birşeyler olsun önlerde birer tutam uzun kalsın simetrik şekilde arkaya doğru kısalsın. katlı kestirdiğimde dalgalı olduğundan fönsüz belli olmuyor çok mantıksız oluyor. fönde inanılmaz yıprattı ve kuruttu saçlarımı şimdi jöleleyip kurutup çıkıyorum:lepi:

model olarak bunu gösterdim

X