Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
abowww haandaann ne gusel saçının rengi ne renk bu acep?

cnm benim saçım çikolata kahvesi açıldı ve bu rengi aldı altında bakız kızıl vardı çünkü :1shok: açılınca oturuyo bnm saçımın rengi :lepi: ama kuaförüme bi dahakine senin için ayrıntısıyla sorucam

sagol cnm bakır kızıldan memnun muydun bende karar veremiyorum bakıra mı karamele mi çikolata kahvesine mi boyasam diye

sagol cnm bakır kızıldan memnun muydun bende karar veremiyorum bakıra mı karamele mi çikolata kahvesine mi boyasam diye

özellikle tavsiye et dersen çikolata kahvesi derim hepsinin ortası ne sırıtıyo nede aşırı göze batıyo kaydirigubbakcemile5 tabi ten renginde öenmli yüzüne gidermi bu kısmıda sana kalmış cnm :1hug:

çok beyaz değilim cnm ama esmerde değilim buğday gibi daha önce kızıl kullandım çok yakıştı ama koyu kahveye dönmüştüm ama tkr değiştireyim diyorum:içelim:

çok beyaz değilim cnm ama esmerde değilim buğday gibi daha önce kızıl kullandım çok yakıştı ama koyu kahveye dönmüştüm ama tkr değiştireyim diyorum:içelim:

bakır kızılını deneyebilirsin o zaman cnm yada çikolata kahvesi kızıl giden bu ikiside gider şahsi fikrim kaydirigubbakcemile5

ne güzel bir renk,ne güzel bir modell yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
saç rengimi çooooooooook seviyorum aslada değiştirmeyii düşünmüyorummm -tatlicadiarzu-

bu 10 gün önceki haliydi dip boyam gelmişti delikafadulden

buda bugünkü hali dip boyamı attırdım hihoyyyt

buda benim saçlarımm . . . röfle yüzünden mafolmş saçlarım yani kötükedihüso
maşa almştm kendime önlerini yapaildim ama arkalarını hiç yapamdım

arztezcim saclarinin rengi cok güzel canim. kendin mi boyadin yoksa kuaförmü. markasi, nosu falan nedir
ben de böyle yaptirmayi düsünüyorum. ayrica su sacinin önünü nasil yapiyorsun. bi anlativer bacim::))

çok güzel saçların..
maşallah..
bir şey sormak istiyorum ben sana..
perçemini nasıl yapıyorsun öylee:1rolleyes:

maşallah:))
sana da bişey sormak istiyorum..
eski saçından yeni saçına açıcı kullandı mı kuaförün??

Son düzenleme:
çok güzel saçların..
maşallah..
bir şey sormak istiyorum ben sana..
perçemini nasıl yapıyorsun öylee:1rolleyes:

tsk ederim :)

Böyle nasıl anlatılır ne derece yardımcı olurum bilmiyorum ama fön cekerken uç kısımlarını dısa dogru uzatıyorum.. Üstlere dokunmuyorum hiç yoksa dümdüz iniyo assagıya güzel durmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…