- Konu Sahibi VsneLroCCo
en son mesaj bana ait olduğu için üstüme alındım hihoyyyt bana mı didin :jeyyar:
ay sana didim tabı şekerrrrrrrrrr tütütütütüüt yenı fotonuda bekliyoruz tamammı şeker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son mesaj bana ait olduğu için üstüme alındım hihoyyyt bana mı didin :jeyyar:
duygucum sağol ama biraz değişikliğe ihtiyacım var ya:çok üzgünüm: yine çok kestirmicem ama değişik bişi yaptırcam. önler omuz hizasında arkalar uzun olacak oval kesim yani. belki bi de kahkül yaptırırım karar veremedim. ama yarın sabah gidiyorum kuaföreedelikafadulden koyarım buraya da kuş gibi halimi :1no2:
ayrıca senin saçlarını da çok beğendimmsengözlerimebaksanab
teşekkür ederim çok:1hug:saçlarımın sağlıklı ve parlak olması en büyük avantajı zaten. bu nedenle hiç boyatıp yıpratmayı düşünmüyorum. ama ecük kestireyim değişiklik olsun yaa yerimseniben
duycum saçların rengine bayıldım çok güzel hep öyle bi şaç rengim olsum itemişimdir ama ben çok fazla esmer olduğum için bende iğrenç durur[/QUOT
sewindim begendiinee kuzucumm kendi sacımda acık küllü kumral gibi garip bi ada sahippkafamçokkarıştı artık boyatmıorm ama yha uclarında kalmıstı kestrdimm:a015: yaza dogru yaptırmayı dusunuorm aynı rengi:sm_cool:
ton cok hoş?boya yok mu?:uhm:
röfle yaptı kuaför ama röfleye benzemio gördüün üzre ben platin seviorum ondan hemen deiştirdim. boya derken boya yok yani açıcıyla açtı bıraktı üstüne bi renk boyamadı eğer onu soruosan
hmm sac rengi acık olunca ole daha hoş duruo bnde ole yaptırıodum uclarına..
sağol canım parlaklık belki flastandir ama bana cok sağlıklı geldi masallah