Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim cok tesekkur ederimKuzummm müthiş kilo vermişsinnn
Belin incecik kalmış saçlarında müthiş sağlıklı duruyor
Dökülmeyi farkedemedim ben
Vazgeçme sabret
Saçlarının fotoğrafı var mı canım ? Mutsuz olma bak benim saçlarıma bi de ben napayim :) O kadar uğraşıyorum uzamıyor :) Stres maalesef saçlarımızın düşmanımerhabalar.
Husran dolu bi guncelleme:
Saclarimda beyazlar var malum, daha evvel de bahsetmisimdir eminim...
O nedenle kendi rengi olan siyaha boyarim saclarimi..
Bu gece de yine oyle yaptim.. Beyazlarim artik baya gelmisti, ayda 1 boyamama ragmen bu sefer hizla uzadilar ki bu da sacimin hizli uzadigini gosterdi bana sevindim ancak boyamaliydim, beyaz kalmamaliydi, beni bakimsiz ve oldugumdan daha olgun gosteriyorlardi..
Ve boyadim. Biraz uzun tutmus olabilirim(yarim saat veya daha az bir sure uzun tuttum en fazla) cunku telefonum bozuk ve ben onu duzeltmeye ugrasiyordum.. Neyse yikadim ve saclarim oluk oluk dokulduler husran yikim ben gurlesmeleri icin onca sey yaparken onlari doken yine ben oldum.. Suclu hissettim.. Hala hissediyorum. Ve soyle bir radikal karar aldim. Artik asla boyamayacagim.. Ama asla... Beyazlarim ne denli goze batarsa batsinlar. Bu kel kalmaktan iyidir...
Simdi ne yapsam bilemedim..
Kendimi en bastan baslamis gibi hissediyorum..
Mutsuzum..
Lakin onemli olan can sagligi diye kendimi avutuyorum...
Sevgiler .
Ccanim islaklar su an yikadim ..Saçlarının fotoğrafı var mı canım ? Mutsuz olma bak benim saçlarıma bi de ben napayim :) O kadar uğraşıyorum uzamıyor :) Stres maalesef saçlarımızın düşmanı
Ben eskiden içeriğine takardim simdi takmiyorum saclarim inan daha guzel pantene nem terapisi yumusacik yapiyor benim kuru cok saclarima iyi geldi. Ahhh Ahhh hiç sorma hele o stresten bende nasıl var :) Seni ferahlatmak için söyledim, yine de sac icin bir de üzülmeyelim... Güzel, hayırlı gecelerCcanim islaklar su an yikadim ..
Boyanin yaktigini sanmiyorum belki zayif olanlari dokmustur ama uzuldum iste.. Uzamasini bana en cok etki eden icine sarimsak rendeledigim otaci sampuanim oldu ancak bu nalet sampuanin icinde de sls varmis yeni aydim midem bulandi inan artik neye elimizi atsak sls, paraben vs.. Otaci da bile varsa bitince ne alsam diye dusunuyorumm. Dalan zeytinyagli sampuan icerigine baktim sls'ye rastlamadim ama bilemiyorumm bir de zeytuni marka bi sampuan var icerigi cok ama cok saf yani yazdiklari kadari ile oyle gozuktu gozume. Onu mu alsam bilemedim
Aynen stres yasamin dusmani kisaca
Ama stressiz bir yasam mumkun mu be arkadasim?
Keske olsa da oraya tasinsak
Inancimizi yitirmeden yola devam ne yapalim.
Guzel geceler
Superrr tarif bu mudur ? Ne kadar bekleticez peki??canım benimde beyaz saçım var bir sürü. iki buçuk yıldır boyamıyorum inatla.bu yaz ordan burdan okuduğum bir yöntemi deneyeceğim . yeşil ceviz kabuklarını ezip zeytinyağında bekleterek kendş saç boyamı yapmaya çalışıcam belkim olur.
bilmiyorum. bi ay bekletirim 2 kilo hakiki zetin yağı alıp bi cam kavanoza koyucam yaruya kadar da kabuk koyacam. bir ay bekleteceğim. bi tanıdığımın bi akrabası böle yapıyormuş bütün yıl kullanıyormuş ayrıca. bu ilk denemem olacak sabırsızlıkla yazı bekliyorum. sonra pamukla sürerim falanAaa
Superrr tarif bu mudur ? Ne kadar bekleticez peki??
Yaaa çok güzel bir de dert mi ediyorsun bu güzelim saçları Benim saçlarıma bak haline şükret kuzum Bak yine moralim bozuldu Uzamıyor, uzamıyor... Morale ihtiyacım var...19.12.17
Boyadan sonraki saclarim.
Bunu uzunluk olcutu adina atmadim zira artik duzlestirerek paylasacagim ki fotolari, uzunluk rahat algilanabilsin. Bunu G geceninkralicesi arkadasimiz icin attim, o gece boyadan sonraki gece islaklardi sormustun atamamistim canim. Su an ki halleri bu , ise giderken alelacele cektim Eki Görüntüle 2081341
ay vallaha denerimmmmm yeter ki dogal olsun ve su nalet beyazlar gitsin sacimdannnnbilmiyorum. bi ay bekletirim 2 kilo hakiki zetin yağı alıp bi cam kavanoza koyucam yaruya kadar da kabuk koyacam. bir ay bekleteceğim. bi tanıdığımın bi akrabası böle yapıyormuş bütün yıl kullanıyormuş ayrıca. bu ilk denemem olacak sabırsızlıkla yazı bekliyorum. sonra pamukla sürerim falan
Aaaa moral bozmak yok!Yaaa çok güzel bir de dert mi ediyorsun bu güzelim saçları Benim saçlarıma bak haline şükret kuzum Bak yine moralim bozuldu Uzamıyor, uzamıyor... Morale ihtiyacım var...
Su içiyorum, tahlillerimde sıkıntı yok :) Ama kuaföre gidip uçlarından aldıra aldıra uzadığı anlaşılmadı, artık kestirmemem lazım.Aaaa moral bozmak yok!
Birlikteyiz bu yolda.
Illa uzayacaklar! Aybusss tatlim beslenmene ozen gosteriyor musun? Bol su iciyor musun ve ek olarak tahlil yaptirdin mi? Ben bunlari yaptirmadim biliomusunoyle saf saf kendi kendime tedavi cabalari gelistiriyorum saka bi yana bize lazim olani biz daha iyi bilirmisiz. Ben sunu anladim ki su saclarim ile ugrastigim donemde; icten destek cokkkk onemli! Ne kadar iyi yer ve icersek, ne kadar mutlu olursak tek saclarimiz degil herseyimiz cildimiz dahi o denli guzellesiyor
Umutsuzluga yer yokkk unutma :)