• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı röfleye döndermek istiyorum. Resimlerime bakıp yorum yapın lütfen

daha doğrusu cameron diazın ikinci resmdeki alttaki rengin ne olduğunu ve ona yakın kumral tonlarını önerebilir misiniz resmlerle. cuma günü boyatıcam ve kuaföre bi renk göstermem lazm zemin içn

arkadaşların dediği kadar ben kötü bulmadım özellikle son resminde daha hoş görünüyordu sadece rengini biraz daha koyultabilirsin hepsi bu. gençken insan her rengi denemeli bence :D
bende sarardım mesela :utangac:bundan sonraki hedefim karamel olmak sonra daha açık bakır filan. ama gözlerin yeşil oldugu için biraz daha iddialı renkleri seçebilirsin buda avantajın. delikafadulden

arkadaşların dediği kadar ben kötü bulmadım özellikle son resminde daha hoş görünüyordu sadece rengini biraz daha koyultabilirsin hepsi bu. gençken insan her rengi denemeli bence :D
bende sarardım mesela :utangac:bundan sonraki hedefim karamel olmak sonra daha açık bakır filan. ama gözlerin yeşil oldugu için biraz daha iddialı renkleri seçebilirsin buda avantajın. delikafadulden

çok tşk ederimm:) zaten ilk iki resmde saçım platine boyandı üstüne de küllü cila atıldı. o kadar çiğ durmasının sebebi o. ama şu an üçüncü resmdeki gibi. bebek sarısı saçlarm. ama yine de röfle daha hoş duracaktır bence.

açık kumral üstüne platinler attırmak hoş durmaz mı? kuaför açık kumralın üstünden belli olmayacağını söylüyosenağlama

hep peruk sanıyorlar. çünkü katlı değil saçlarım. uzun düz. önde de perçem var. genelde soruyolar zaten peruk mu postiş mi diye.

bu sitede röfle yaptıran arkadaşlar resimlerini sitede paylaşmadılar mı hiç? örnek olurdu bana da bakardım. aradm ama bulamadm

çokk teşekkür ederimm yorumunuz için. röfleye dönmekk için cesarete ihtiyacım var ve bi kaç kişinin fikrine. Yaptırdıktan sonra da resim eklerim =)

canım sımdı dogru uygulama lazım sacının tamamı platın sarı yapılması gereken sacının aralarına ınce ınce bal sarısı uygulamak yanı sacının koyusu grılcek sacına yanlıs ıslem yaptırma aman ha..yanı bu saca sacından 2 ton koyu sarı uygulansa ıstedıgın olur hemde deişik olur..sakın sacını koyuya boyatıp sonra actırmaya kalkma sacma olur kısaca koyu renk rofle yapılcak bu sac bozulmadan

Son düzenleyen: Moderatör:
cameron diaz ın o ikinci resmindeki röflede alt renk altın sarısı üstteki röfleler ise platin sarısı. ben aynı röfleyi yaptırmak istiyorum ama bi farkla: alt renk açık kumral üst röfle platin. nasıl olur?

evt koyuya BOYATIP RÖFleye dönmicem. röflenin tam tersi uygulanacak. açık zemin üstüne koyular atılacak

canım doğal saçının bi ton koyusuna boyatıp aralara röfle attırmalısın. sarının üzerine boya olduğu için bir iki yıkamada koyu ton akıp kendi renğini alacaktır. böylece uzadığı zaman 3 ton olmaz...

cnm sacının son halı 3cü resımdekı gibi ise gayet güzelmiş.ilk iki resmı bende beyenmemıştim ama üçüncü resımda gayet hoşsun şeker

maşallah bebek gibisin saçlarını koyu bir renge boyarsan da çok yakışır bence koyu bir renge koyu karamel gibi bişi denemlisin.

kesinlikle röfleye dönmelisin.
Bu saçlar hakikaten peruk gibi duruyor..
Güzelliğini maskeliyor resmen...
Dikkati direk saçlar alıyor,
Cici suratına bişey kalmıyor.

bak şimdi süper olmuş.kakül kullanmazsan daha iyi olur.güle güle kullan..sorması ayıp kaç paraya yaptılar saçını.

sac rengin super olmus yuzunun masallahi var ama birseye takildim. kahkullerini sen mi kesiorsun nedir bu??:bbo: cok kalin almislar ama bu kadar yamuk da kesilmez ki! uclara ara makas fln gecselermis de biraz incelseymis. bu goruntusu gercekten cok yapay. eger bu kuaforun beceremiorsa baska biryere git. sacin gur diye kahkul kullanmayacaksin gibi bir kaide yok. guzel kesseler gayet guzel olcak eminim. cok sinir oluyorum guzelim saclari mahveden kuaforlere:oklava:
gule gule kullan saclarini canima.s.

hayııırrr kuaförünn suçuu yokk :) ben kestimm çünküü :) 150 milyonn dediler ama 100e yaptırdımm. muğlada bebek kuaförde. uzatıyorumm artıkk kahküll bırakmicamm. beğenmenize çok sevindimmm:)

bence kahkul çok güzel yakışıyor. ama kahkülün düzeltilmesi gerek. diğer kısımlar da boydan biraz kısalırsa daha modern olur. (herkes kendi zevkine göre konuşuyor gerçi ama:)

kahkul yakışıyor. uzatma.

Canım bu saçında güzel olmuş ama ben olsam diplere yakın kısımları kumral yapar uçlarında ise açık sarıları kullanırdım yüzüme renk gelmiş olurdu

Back