Saç Kesim Şekilleri Saclarimdan nefret ediyorum :( (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
tesekkür ederim cevaplariniz icin :) haftada 1 kez sinemaki kürünü uygulamaya basladim, sarimsakli sampuanda kullaniorum ve karisk bakim yaglarindan sürüyorum insallah ise yarar

Kardeşimin saçları da kıvırcık, gittiğimiz bir kuaförde saçları kesildikten sonra kuaför saçları nemliyken jöle ya da köpük sürüp elleriyle bukleleri düzelterek kurutmuştu ve çok düzgün olmuştu biz de öyle yapıyoruz evde saçlarını kışları ama sıcak havalarda bu olmuyor tabi ve zararlı da zaten saça, durulanmayan saç kremi sürüyor çok az nemini aldıktan sonra o şekilde kurutuyor, buklelerinin düzelmesini sağlayan şeyler de protek ammino keratin saç kremi, kuaför toptancılarından bulabilirsin ve amonra nın saç spreyi o da çok işe yaradı sinamekiyi ben yapıyorum iki senedir ama kardeşim üşeniyor, yaptıkları bunlar ve faydasını görüyor gerçekten de.

2bucuk ay boyunca sinemakayi uyguladigim sürece spray, fön, düzlestirici gibi seyler kullanmak istemiyorum (durabilirmiyim bilmiyorum ama )

sinemaki senin sacini uzattimi?

evettt iste foto
dustan sonra saclarim nemliyken sivi sac spreyinden sürdüm ve sonuc böyle :)
pek bisey belli olmuyor kusura bakmayin

ay canim senin saclarini gördüm ayni benimkilerr gibi cok iyi anliyorum seni yani
arkadaslarin dedigi gibi uzat benimkilerde seninki gibilerdi ama simdi uzattim daha güzel görünüyor. ve kesinlikle düzlestirici falan kullanmamalisin benimde 8ay oldu kullanmayali hep baglardim sacimi begenmedigim icin ama simdi uzadiklari icin hep acik birakiyorum kivir kivirr .. sabirr sabirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…