• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saclarimdan nefret ediyorum :( (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ya sen deli misin benim haylimdeki saç kıvırcık ama çok kıvırcık değil lüle kıvırcık arası ince telli ve az .. keşke benim saçlarım senin saçların gibi olsaydı hay allaım ya nedir bu bizdeki memnuniyetsizlik...

CaNım Saçlarını dert etme bence güzelller beterin beteride var üzme bence saçların o kadarda abartacak bişi yok

uzatırsan çok hoş olur benim fikrim bu :) bence sevinmelisin saçların kıvırcık diye çünkü yakışıyo sana ;)

Saçlarını yıka sonra kendine jöle al:9:
Sonra tel tokaları al saçlarını tutam tutam ayır kıvır iyice büyük sonra dola dola tokala
makinala kurut o saçla yat ertesi gün işin yoksa yine beklet aç süper kabarık canlı güzel gözükü:9:

Açıkçası nefret edilecek bi saç göremedim ben.
Başlığı okuduğumda yıpranmış yanmış bi saç sanırım diye düşünüp bakım önerisi vermek için girdim ama ...
Biraz az gibi geldi saçların bana,dolgun durmaması o yüzden bence saç gürleştirici tariflere bakabilirsin.
Krem ve spreylerle buklelerini belirginleştirirsin çok da güzel olur dert etme bu kadar gayet hoş saçların insanlar maşayla elde etmeye çalışıo senin beğenmediğin bu saçı.

Çıt çıt alıp brezilya fönü çektirirsen memnun kalırsın bence. brezilya fönü pahalı demişsin o zaman kıvırcık uzun çıt çıt al ve düzleştirmeden kullan saçların dolgun ve güzel durur

bence saçların çok güzel.
hem kıvırcık gibi hemde sönük. eğer hem kıvırcık hemde çok gür olsaydı kötü olurdu ^^ benim kuzenimin saçları ıslakken seninki gibi oluyor. ama kurutunca çok şişiyor ve bağlamak zorunda kalıyor:D
bence saçların çok şirin :D

canım bizim yurtta bi kız var saçları aynı senin gibi
uzatmış saçlarını görsen cok tatlı duruyor
azcık sabredıp uzat bence

bence o kadar büyük konuşma benim saçlarım çok gürdü başedemiyodum birileri saçın gür dediğinde dökülse de kurtulsam derdim şimdi gürleştirmek için uğraşıyorum, birde fazla polyanacılık olacak ama o saçın hayalini kuran hastalar var. Ayrıca saçların gayet hoş az biraz jöle ile daha da güzel olur nefret edilecek gibi değil

bu saçtan mı nefret ediyorsun :D
kesinlikle çok güzel bence bakım yapsan süper olur mesela kremliyor musun saçını,jöle değil de yıkayıp ıslakken kremleyip kurutunca çok güzel olur eminim saçın tam istediğim saç ama saç rengini şey yapsana altlarını açtır altları değişik renk olsun saç boyama kısmında da 2 renkli saç diye konu var oradaki saçlar gibi.onlardan yaptırdın mı bi de saçına bakım yaptın mı mükemmel olur:49:

bu saçtan mı nefret ediyorsun :D
kesinlikle çok güzel bence bakım yapsan süper olur mesela kremliyor musun saçını,jöle değil de yıkayıp ıslakken kremleyip kurutunca çok güzel olur eminim saçın tam istediğim saç ama saç rengini şey yapsana altlarını açtır altları değişik renk olsun saç boyama kısmında da 2 renkli saç diye konu var oradaki saçlar gibi.onlardan yaptırdın mı bi de saçına bakım yaptın mı mükemmel olur:49:

bi kac sene önce saclarimin uclari 10 santim kadar kizildi
ama babamin zoruyla kestirmek zorunda kaldim :5:

uzatioyrum zaten
ama bir senede en fazla 10cm uzuyorlar :/ sac uzatma yöntemleride denedim hic biri dogru düzgün ise yaramadi

cnm bnde tm uzat yazıcaktım verdiğin cevabı gördüm bnm saçlarımda dalgalı hatta kıvırcığa kaçıyo aynen senki gibi 1 sendde 10 cnm anca uzuyo o yüzdenn bn daha kendi başımı kaşıyamıyorum pkk yardımımın dokkunucağını sanmıyorum :5:

uzatioyrum zaten
ama bir senede en fazla 10cm uzuyorlar :/ sac uzatma yöntemleride denedim hic biri dogru düzgün ise yaramadi

cnm bnde tm uzat yazıcaktım verdiğin cevabı gördüm bnm saçlarımda dalgalı hatta kıvırcığa kaçıyo aynen senki gibi 1 sendde 10 cnm anca uzuyo o yüzdenn bn daha kendi başımı kaşıyamıyorum pkk yardımımın dokkunucağını sanmıyorum :5:

söyle bi 50 cm uzasa cok güzel olcak..
biliyorum.. hayal dünyasinda yasiyorum... :9:

Öyle güzel saçların var ki..senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki..nefret ediyorum ne demek ki ya..kanser hastaları ne yapsın..saçkıran olanlar ne yapsın..bayan olduğu halde saçı aşırı şekilde dökülen ne yapsın..çok yana ayırmışsın da ondan sönük kalmış bi tarafı..şükret çok cici kıvır kıvır saçların var :nazar:

saçların resimde ince telli gibi geldi bana

düzleştir ardından maşala spreyle beraber

kalın maşa yap dağırtırsın doğal durur
ben hep öyle kullanıyorum,düz pek yakışmıyor bana yüzüm çok zayıf

benim çıkmaz yolum işte,önce düzleştir sonra maşala
biri görse psikopat der valla, o kadar şekilsiz ki dalgalarım maşalamak için bile düzleştiriyorum
:37::37::37::37:

benim saçlarım da öyle ve o kadar çok az ki aslında kalın telli ama çok dökülüyo kırık kopuyo senin söylediğin işlemlerle bilşe şekil almıyo

Öyle güzel saçların var ki..senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki..nefret ediyorum ne demek ki ya..kanser hastaları ne yapsın..saçkıran olanlar ne yapsın..bayan olduğu halde saçı aşırı şekilde dökülen ne yapsın..çok yana ayırmışsın da ondan sönük kalmış bi tarafı..şükret çok cici kıvır kıvır saçların var :nazar:

benimde cok seyrek saclarim ve asiri derece dökülüyor malesef:43:
bu aralar banyodan cikinca tarayincada cok sekilsiz oluyo kivircik degil dalgali degil düz ama yinede kivir kivir :5:

dertliyim ama tabi senin söylediklerinde dogru cok sükür kafamda sacim var

Canım bencede saçların öyle nefret edilecek cinste değil.
Banyodan sonra nemliyken köpük sür veya kabarmayı önleyici şekillendiriciler var pantenein elidorun onlardan kullan.Mıncıklar gbi uçlarına yedir ama diplerine sürme dökebilir saçını.Saçların çok güzel görünecektir eminim.Yaptıktan sonra foto da koyabilirsin bakarız :)

Saçların çok güzel :34: uzayında daha güzel olur. Bakım yapman lazım saçlarına sönük kalmasının nedeni bu tatlım ama kesinlikle çok güzeller ;)

Back