bu saçtan mı nefret ediyorsun
kesinlikle çok güzel bence bakım yapsan süper olur mesela kremliyor musun saçını,jöle değil de yıkayıp ıslakken kremleyip kurutunca çok güzel olur eminim saçın tam istediğim saç ama saç rengini şey yapsana altlarını açtır altları değişik renk olsun saç boyama kısmında da 2 renkli saç diye konu var oradaki saçlar gibi.onlardan yaptırdın mı bi de saçına bakım yaptın mı mükemmel olur
uzatioyrum zaten
ama bir senede en fazla 10cm uzuyorlar :/ sac uzatma yöntemleride denedim hic biri dogru düzgün ise yaramadi
uzatioyrum zaten
ama bir senede en fazla 10cm uzuyorlar :/ sac uzatma yöntemleride denedim hic biri dogru düzgün ise yaramadi
cnm bnde tm uzat yazıcaktım verdiğin cevabı gördüm bnm saçlarımda dalgalı hatta kıvırcığa kaçıyo aynen senki gibi 1 sendde 10 cnm anca uzuyo o yüzdenn bn daha kendi başımı kaşıyamıyorum pkk yardımımın dokkunucağını sanmıyorum
saçların resimde ince telli gibi geldi bana
düzleştir ardından maşala spreyle beraber
kalın maşa yap dağırtırsın doğal durur
ben hep öyle kullanıyorum,düz pek yakışmıyor bana yüzüm çok zayıf
benim çıkmaz yolum işte,önce düzleştir sonra maşala
biri görse psikopat der valla, o kadar şekilsiz ki dalgalarım maşalamak için bile düzleştiriyorum
Öyle güzel saçların var ki..senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki..nefret ediyorum ne demek ki ya..kanser hastaları ne yapsın..saçkıran olanlar ne yapsın..bayan olduğu halde saçı aşırı şekilde dökülen ne yapsın..çok yana ayırmışsın da ondan sönük kalmış bi tarafı..şükret çok cici kıvır kıvır saçların var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?