Saç Kesim Şekilleri Saclarimdan nefret ediyorum :( (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
evet kizlar saclarim gördügünüz gibi :/ nasil nefret edilmez ki
dalgali/kivircik
bi tarafi cok sönük
düzlestirincede hic dolgun olmuyorlar krepe yapmayi denedim onuda beceremedim

sizce ne yapabilirim?

Birde o saçların daha kıvırcık ve 3 kat gür olduğunu,kalın telli olduğunu düşün
işte o benim
inannır mısın kuaförler bile çözüm için bir şey öneremiyor bana ,
düzleştirmem 1 saat
şekil vermeye kalksam ayrı dert kvıırcıklar düzünsiz bieye benzemiyor,
umarım sana tavsiyede bulunacak arkadaşlar çıkar
bende bakmışken dert yandım işte :)

insallah tavsiyeler senin isinede yarar :)

saçların resimde ince telli gibi geldi bana

düzleştir ardından maşala spreyle beraber

kalın maşa yap dağırtırsın doğal durur
ben hep öyle kullanıyorum,düz pek yakışmıyor bana yüzüm çok zayıf

benim çıkmaz yolum işte,önce düzleştir sonra maşala
biri görse psikopat der valla, o kadar şekilsiz ki dalgalarım maşalamak için bile düzleştiriyorum

peki canim disari ciktiginda havaninda nemli olmasiyla birlikte yine elektrik carpmis gibi görünmüyormu? benim öyle olyuroda..

canım benim saçlarımda dalgalı/kıvırcık üstelik seninkinden daha gür ve kalın telli eskiden bende çok memnun değildim ama şuan çok çok beğeniyorum saçımı hatta düzden bile çok. biraz şekillendirmeyi bilmek gerekiyormuş saçları.
bi kere saçımın bi tarafı diğerinden daha sönük demişsin çok normal çünkü resimde saçlarını ortadan ayırmamışsın zaten.

banyo saç kremi vs. kullanıp saçını tara ama duş sırasnda tara. çıktıktan sonra tekrar tarama saçlarını öne doğru atıp biraz ellerinle salla birbirinden ayır ama parmaklarını falan araya sokmadan. geriye at saçını 10-15 dk o şekilde bekledikten yani nemli halde kaldıktan sonra al eline kurutma makinesini ellerinle sıkıştırarak kurut böylece hem daha hacimli görünecek. ben bu şekilde yapıyorum sacımı çok da memnunum genelde de maşa olup olmadğını dahi soranlar oluyor.
son olarak eğer önlerini beğenmiyorsan kıvırcık/dalgalı olarak alırsın düzleştiriciyi eline önden tutam alır onu düzleştiriciyle kıvırırsın böylece daha düzgün bi dalga olur ve çok güzel bi şekli olur.

canım spreyi maşaladıktan sonra değil
maşalıyacağın saça tutamına sıkıp maşalıyınca benim kabarmıyor,
ama saçım bittikten sonra üstüne sıktığım zaman kabarıyor
ne kadar sağlıklı bir yol dersen onu bilemiycem
saça zarar veriyodur mutlaka ama ben göze alıyorum çünkü banyodan sonra köpükle spreyle kremle ne yapsarsam yapıyım olmuyor

tesekkürler cevaplariniz icin
sanirim biraz daha uzayana kadar düzlestirmeye devam edicem
brezilya fönününde arastirayim
almanyada kaliyorum fiyatlar türkiyeye bakarak cok yüksek

Biraz bakımla toparlanır o saçlar dert etme. Saçların fena değil bakımı eksik diyelim. Bozma moralini.

bu saçın neyinden nefret ediyosun ki :26:
çık duştan köpükle saçlarını ohh mis dalgalı bide uzun oldugunu düşün süper :78:

aah ah keşke benim de saçlarım böyle olsaydı, dalgalı-kıvırcık. benim de saçım hafif dalgalı-düz, kafama yapışıyor akşama doğru bence saçlarınızın ucundan biraz aldırırsanız uçları, daha gür görünür. bence gayet güzel saçlarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…