kızlar artık bıktım yağlanmadır saç dökülmesidir boyadan yanmadır ve sonunda çareler buldum..
öncelikle yağlanma için çam terebentin deneyin ama bi iki kerede anlaşılmaz içine döktüğünüz şampuanı bitirin bi iki yıkamada saçlar alışamıo çünkü...
sonra kıyabildiğiniz kadar saçınızı kestirin... saçlar çook güçlenio emin olun...
saçınızı koyu bir renge boyayın unutmayın açık renk saç ,saçı ve saç diplerini maaf ediyor..(yada çok seviosanız benim gibi :) saçınızı bir süre koyu renkle dinlendirin ) ve kuaförde bile olsanız zeytinyağı koyun boyayı karıştırırken çokçana koyun ama azıcık diil bi kaç boyamadan sonra şok olucaksınız saç boyadan yıpranmıo ve pırıl pırıl :)
ardından haftada sadece bir gün 30 dk bekletin bi aktardan saf zeytinyağı,kayısı yağı,yılan yağı alıp karıştırın diplerine masaj yapın ardından uçlarınada yedirin 30 dk sonra yıkayın...saçınız hem sağlıklı olucak güçlenicek hemede çabuk uzadığını görüceksiniz :)
saçınız için kesinlikle heleki boyalıysa kesinlikle bir saç açıcı alın ,duştan çıktıktan sonra havluyla kurulamanın ardından saçınıza iyice sıkıp bi iki dk sonra tarayın ve kurutun en azından bunu deneyin çok yararını görüceksiniz saç çabucak açılır yolunmaz yıpranmaz örneğin ben pantene nin onarıcı bakım yazan etiketi kahverengi olan spreyini kullanıorum yağlandırmıo saçı bastırmıo hafif bişiy ve saçımı açarken dökülmüyo :)
bu spreyi söledim çünkü duşta saçımı bittim sabunuyla yıkıorum şampuan yok kesinlikle sadece wella nın beyaz kutuda saç kremi var çok iyi kesinlikle çok azıcık ondan sürüyorum uçlarına :)
ben çareyi böyle buldum inanın ama bıkmadan devam ediyorum...