- Konu Sahibi bugunyinecokguzelim
-
İlahi yaa 2323 güldürdünn beni vallahi. kaydirigubbakcemile3
Haydi hanımlar ben de merak ediyorum. Şenlendirelim biraz şu konuyu.
ben yazılan birçok şeyi yapıyorum ...
hatta o kadar ilerlettim ki,yediğim meyvelerin, özellikle elmanın,kivinin bile kabuklarını çöpe atmıyorum kaynatıp süzüp ,içinede sirke ekleyip ,saçıma döküyorum...kaydirigubbakcemile2
valla canım hiç birşey yapmıyorum desem yalan olmaz arada bir düzleştiriyorum bazende zeytinyağı badem yağı falan oda dökülmesin diye zaten 2 senedir saçlarımı kestirmekten nefret ediyorum 1,5 sene önce çok katlı kestirdim sonrada hep kuaforler o model kesti zaten saçım az fön çekmeden hepten az duruyo sinir oluyorum
e canım sende bakım yap işte gürleşmesi için.ince saçlı hanımlar için bir arkadaşımız tarif vermişti.1 yemek kaşığı karanfili yarım litre suda 1 gün bekletip,saçımızı bu su ile taramamızı yazmıştı ve durulanmıyacaktı yanlış hatrlamıyosan saçları gürleştirip dökülmeyi durduruyodu.yinede bi araştır canım yanlış bilgi vermiş olmayayım.a.s.
kızlar sampuanın ıcıne bal dokun dıye bısı okumustum baslıklarda öle bişi yapan varmı? ii gelio mu.. bide baska neler yapılabılır bn yenıyım dee
kızlar sampuanın ıcıne bal dokun dıye bısı okumustum baslıklarda öle bişi yapan varmı? ii gelio mu.. bide baska neler yapılabılır bn yenıyım dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?