Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım bakımlı olmazsa olmaz diyen hatunlardanmısınız??o zaman buyrunn!!

valla canım hiç birşey yapmıyorum desem yalan olmaz arada bir düzleştiriyorum bazende zeytinyağı badem yağı falan oda dökülmesin diye zaten 2 senedir saçlarımı kestirmekten nefret ediyorum 1,5 sene önce çok katlı kestirdim sonrada hep kuaforler o model kesti zaten saçım az fön çekmeden hepten az duruyo sinir oluyorum

ben yazılan birçok şeyi yapıyorum ...
hatta o kadar ilerlettim ki,yediğim meyvelerin, özellikle elmanın,kivinin bile kabuklarını çöpe atmıyorum kaynatıp süzüp ,içinede sirke ekleyip ,saçıma döküyorum...kaydirigubbakcemile2

oooo canım maşallah baya ilerletmişsin sen bakım işini:)) sonuç nedir peki?? memnunmusun sonuçlarda saçların istediğin gibi mi?

e canım sende bakım yap işte gürleşmesi için.ince saçlı hanımlar için bir arkadaşımız tarif vermişti.1 yemek kaşığı karanfili yarım litre suda 1 gün bekletip,saçımızı bu su ile taramamızı yazmıştı ve durulanmıyacaktı yanlış hatrlamıyosan saçları gürleştirip dökülmeyi durduruyodu.yinede bi araştır canım yanlış bilgi vermiş olmayayım.a.s.

canım benim saçlarım kendi saçlarım %100 doğal...ama ben yine de neee yapıorummmmm bebek gbi seviyorum saçlarımııkaydirigubbakcemile2 hayashi die bi marka var onun acil 911 maskesi var adı da pek güel onu kullanıyorum...bi dee sCHWARZKOPF un saç spreyi ile fön ve bnzri şeylerden önce koruma amaçlı bi kremini kullanıyorum bööle işteopuyorumnanaktan

onu yapıyorum da bu ara bıraktım canım kafamı terlemiş gibi kokutuyo ama arada bir yapıyorum bu ara bıraktımkaydirigubbakcemile5

saçlarımı sarı yapmak istiyorum ama çok kararsızım balyaj attıracağım sıkıldım çünkü çok ama yakışırmı bilmiyorum hep kızıldı çünkü

ben haftada bir gün zeytinyağı sürüyorum saçlarıma çok da güzel yapıyor yumuşaçık ve parlak =) ama gerçek zeytinyağı olması gerek sonra arınmaz bitlenirsiniz falan ben karışmam naniknanik

saçıma yeticek kadar zeytinyağını 1 kaseye koyup benmari usulü ılıtıyorum. ılık 1 kıvama gelinde saç diplerime, saçlarıma masaj yapa yapa yedirip bone ya da streç film gibi bişeyle sarıyorum. 20 dakka kadar bekletip sonra yıkıyorum. çok güzel oluyor gerçekten =)

kızlar sampuanın ıcıne bal dokun dıye bısı okumustum baslıklarda öle bişi yapan varmı? ii gelio mu.. bide baska neler yapılabılır bn yenıyım dee

bende yaptım canım benim şampuanım komili içine biraz bal bir kaç dişde sarımsak rendeleyip koydum.saçlaım o kadar güzel ki bundan daha güzel olamayacağı için henüz bi değişim göremedim delikafadulden:roflol:

ben haftada 1 kez muskatlı yağ maskesini yapıyorum 1 kez de sinamekili bademyağlı karışımı...haftada 1 de fön çekiriyorum çünkü fönsüz felaket yanıklarım anca düzeliyor..loreal arı sütlü şampuan ve bonacure şampuanı dönüşümlü kullanıyorum banyoda saç kremi yerine de banyoda elidorun saç maskesini çok seviyorum..banyodan sonra da 3 sprey var1.boncure saç spreyi 2.gliss saç spreyi ve 3.protek mavı su..bunlardan elime hangisi geçerse ya da içimden hangisi geçerse onu sıkıyor tarıyor ve kendi kendine kurumasını bekliyorum makina kullanmıyorum...ha bir de 1-2 ayda bir uçlarından kestiriyorum bakım için değil yanıklardan kurulmak için

Ben bepanthene , bemix ve e vitaminini bir tabağın içine kırıp saç diplerime yedirip, üstünden de zeytinyağıyla masaj yapıyordum. Yazın bunu sık sık yapıyordum ama kışın hiç vakit bulamadım bir de soğuk olduğu için pek yapmak istemedim:sinifsinif: Saçlarımın kıvırcıklığını sevdiğim için fön çektirmem bir de renk açtırma vs. pek ihtiyaç duymadım. Doğallığı seviyorum saçta harhalde en iyi bakım bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3

saçlarımı hftada 3 kez yıkıyorum hergün yıkamak zararlı çünkü. 2 şampuan kullanıyorm ve her şampuanım bittiğinde kullanmadığım bşy alıyorm daha güzel yapıyo saçımı. zeytinyağını ve balı denemek istiyorm ama zeytinyağı arınmaz diye korkuyorm

ben de hafta da bir sinemakili kürü yapıyordum 5 kür bitirdiğim için saçlarımı dinlenmeye aldım sadece HC ile yağlıyorum 2 günde 1 2-3 saat bekletip yıkıyorum yumuşaçık uzamasında gayet iyi gidiyo. Geçen hafta kahve rengi saçlarımın aralarında röfle attrdım seyrek bi şekilde , yüzümü açtığını söylüyo herkes ama ben o yumuşak kahve tonlarından vazgeçemiyorum yaaa off böyle yapay oldu üzüldüm bu kezde biraz kullanıyımda ondan sonra dönerim nasılsaa =)) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…