Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım bakımlı olmazsa olmaz diyen hatunlardanmısınız??o zaman buyrunn!!

Bu aralar saçlarımla ilgili ciddi kararlar aldım .kaydirigubbakcemile3 Öncelikle 1.aşamayı atlattım ve saçlarımı kestirdim.En kısa zamanda da aktara gidip birkaç malzeme alacağım,kuaföre gidip bunları sür bakayım güzelce,diyeceğim.kaydirigubbakcemile3 Kendim uğraşamam ,çok üşengecim bu konuda.:kedi:

ilk başta konu sahibi olarak ben başlayayım saçlarım için şunları yapıyorum bebişler;
*iki ayda bir düzenli kırık aldırıyorum.
*saçlarım ayıptır söylemesi uzun ve zaten çok güzel olduğu için çok fazla işlem yaptırmıyorum (fön,maşa,vs.gibi)
*haftada bir düzenli maske yapıyorum doğal maskeler burdan öğrendiklerimi yani.
*şampuanım komili zeytin yağlı ve ballı içine sarımsak ve biraz daha bal ilave ederk kullaniyorum. memnunum.
*bu zamana kadar kullanmadığım marka saç kremi kalmadı ama en memnun olduğum hacışakir kına özlü saç kremi çokta uygun kullandığım pahalı saç kremlerinede on çeker :)
*ve saçlarım için en çok ve canı gönülden yaptığım son şey ise onları ''ÇOK AMA ÇOOOK SEVıYORUM''
benimkiler bunlar hanımlar hadi paylaşalım bakalım güzel saçlı hanımlar saçlarınızın güzelliğini neye borçlusunuz bakıyimmmyerimseniben

ayy ben sırlarımı yazana kadar şekerim hızlı çıkıp benden önce yazmışsın valla bravoo.opuyorumnanaktansevindim yeni kararlarına hayatım umarım beklediğin sonucu alırsın saçlarını kestirmişsin güle güle kullan şekerim.

ben sürekli fön yapıyorum saçlarıma malum çalışıyorum bakımsız olmak istemiyorum. kür felan kullanmıyorum çünkü saçlarım çok hassas açıkcası ne kullanacağımıda tam bilmiyorum.

Saçlarımla ilgili bir sırrım olursa uygulamalardan sonra ,gelir yazarım.Belki bu topik beni harekete geçirir de saçlarım için iyi bir şeyler yaparım.kaydirigubbakcemile3

1.Turplu su
2.Havuclu su
3.Zencefil suyu
4.Karışık bakım yagı
5.Çamterebentin yagı
6.Badem yagı
7.Zeytinyagı
8.Banyo sonrası bakım kremi gliss sarı olan
9.Son durulama suyunu soguk yapmak :1shok:
10.Masaj yapmak
11.Örmek
12.Yenilerde yapacagım bir bakım var baslayınca söylerim artık mirmirmirmir

Valla bende kırık aldırmaktan uzatamaynlardanım.

Kızlar ben saçlarım çok parlak değil ve özellikle saç tellerim yumuşak değil..Açtırma,boyama işlemleri maluuumm:kedi:

Saçım için bir ara 2 günde bir aktardan aldığım bakım yağını kullanıyordum.Birde gene aktardan aldığım bakım maskesini her yıkamadan sonra uyguluyordum..Ama çabuk sıkılan bir kız olduğumdan devamını getiremedim..

İnsanın başına ne gelirse üşengeçlikten geliyolmaz:

canım maşallah sen her sebzenin suyunu uygulayanlardanmışsına.s umarım sonuçları dilediğin gibi olur ee peki var mı saçlarında bi değişim nasıllar bu bakımlardan sonra??

ben sürekli fön yapıyorum saçlarıma malum çalışıyorum bakımsız olmak istemiyorum. kür felan kullanmıyorum çünkü saçlarım çok hassas açıkcası ne kullanacağımıda tam bilmiyorum.

haklısın hayatım çalışan bayanlar olduğumuzdan mecburen saçlarımızı şekle sokmak için uygulamalar yapıyoruz.ama ben hiç denecek kadar az yapıyorum yeni bi model keşfettim sürekli onu yapıyorum.ensemde dağınık toplayıp perçemlerimi de maşayla çeviriyorum valla ne yalan söyliyeyim sanki saçlarım saatlerce işlem görmüş gibi oluyo yani o derece bakımlı gözüküyo.:))

kk nın fıstıkları saçları için hiç bişey yapmıyo öyle mi? sadece bu kadr kişi yazdığına göre burdan bu anlam çıkıyo yada saçları önemli değil kk'nın hatunlarının.hayır yani ben bunu anlarımmmm.mafoldumben

yaz o zaman hayatım saçların için yaptklarını görelim kk'nın süslü hanımlarını.:CüvCüv:

Saçlarım çok dalgalı kıvırcık sayılır. Düzeltince belime kadar geliyor. Ama kıvırcıkken belime kadar gelmesini istiyorum. Haftada bir bakım yağı kullanıyorum Mecit Efendinin.
Bir de sinameki ve atkuyruğu otu suyu uzasın diye. Ama bir hareket yok şimdilik. kafamçokkarıştı

Yazın hergün kışın iki günde bir yıkıyorum mutlaka. Kıvırcık olduğu için şekillendircisiz olmuyor. Tresemme ürünlerini çok seviyorum ama TR'de yok. ABD'den getirtiyorum bazen arkadaşlara filan.

Mutlaka saç kremi, üzerine durulanmayan krem ve şekillendiricimi sürüyorum. Bazen jöle bazen de krem şekillendirici. İkinci gün de bukle canlandırıcı sprey sıkıyorum. Genelde de işe geç kalıyorum tabi saçla uğraşmaktan. kaydirigubbakcemile3

güzel olmak uğruna işede geçikiriz hayatım işte biz böyle fedakarız:roflol:

aşk olsun hanımlar saç bakım sırlarınızı bizden saklıyosunuz...akannehir yok mu canım yaaa saçlarım bakımlı olmazsa olmaz diyen hatunlarrrr.pis bakımsız karılar :))) topiğime girip saç bakım sırlarını yazmayan karıların saçları dökülsün bide bitlensin :roflol:

ılahi yaa 2323 güldürdünn beni vallahi. kaydirigubbakcemile3

Haydi hanımlar ben de merak ediyorum. Şenlendirelim biraz şu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…