- Konu Sahibi bugunyinecokguzelim
bu konuyu açma sebebim kk'nın güzel hatunları saçları için yaptıkları fedakarlıkları paylaşsın diye.buyrun hanımlar dökün içinizi......:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar saçlarımla ilgili ciddi kararlar aldım .kaydirigubbakcemile3 Öncelikle 1.aşamayı atlattım ve saçlarımı kestirdim.En kısa zamanda da aktara gidip birkaç malzeme alacağım,kuaföre gidip bunları sür bakayım güzelce,diyeceğim.kaydirigubbakcemile3 Kendim uğraşamam ,çok üşengecim bu konuda.:kedi:
ayy ben sırlarımı yazana kadar şekerim hızlı çıkıp benden önce yazmışsın valla bravoo.opuyorumnanaktansevindim yeni kararlarına hayatım umarım beklediğin sonucu alırsın saçlarını kestirmişsin güle güle kullan şekerim.
1.Turplu su
2.Havuclu su
3.Zencefil suyu
4.Karışık bakım yagı
5.Çamterebentin yagı
6.Badem yagı
7.Zeytinyagı
8.Banyo sonrası bakım kremi gliss sarı olan
9.Son durulama suyunu soguk yapmak :1shok:
10.Masaj yapmak
11.Örmek
12.Yenilerde yapacagım bir bakım var baslayınca söylerim artık mirmirmirmir
ben sürekli fön yapıyorum saçlarıma malum çalışıyorum bakımsız olmak istemiyorum. kür felan kullanmıyorum çünkü saçlarım çok hassas açıkcası ne kullanacağımıda tam bilmiyorum.
Ben de varım ben dee. Saç hastasıyım bile denebilir hatta.
Ben de varım ben dee. Saç hastasıyım bile denebilir hatta.
yaz o zaman hayatım saçların için yaptklarını görelim kk'nın süslü hanımlarını.:CüvCüv:
Saçlarım çok dalgalı kıvırcık sayılır. Düzeltince belime kadar geliyor. Ama kıvırcıkken belime kadar gelmesini istiyorum. Haftada bir bakım yağı kullanıyorum Mecit Efendinin.
Bir de sinameki ve atkuyruğu otu suyu uzasın diye. Ama bir hareket yok şimdilik. kafamçokkarıştı
Yazın hergün kışın iki günde bir yıkıyorum mutlaka. Kıvırcık olduğu için şekillendircisiz olmuyor. Tresemme ürünlerini çok seviyorum ama TR'de yok. ABD'den getirtiyorum bazen arkadaşlara filan.
Mutlaka saç kremi, üzerine durulanmayan krem ve şekillendiricimi sürüyorum. Bazen jöle bazen de krem şekillendirici. İkinci gün de bukle canlandırıcı sprey sıkıyorum. Genelde de işe geç kalıyorum tabi saçla uğraşmaktan. kaydirigubbakcemile3