evet ben üc yil eyitim gördüm okulunu bitirdim diplomali bir ustayim ve ben tek saac üzerine okumadim diyer uzmanligim cilt bakimi ve makjözüm yurdisinda -almanya dogumluyum burada eyitim gördüm ve ayriyettende istanbulda bir güzellik salonunda calistim ve avrupada fransa-avusturya-isvicredede sitaj gördüm o ülkelerdende ödülerim mevcuttur bukadar yeterlimidir size !?Gülcay,saçlar üzerinde uzmanlığını ne şekilde edindin canım.Uzmanlık derken kastın nedir? Cilt Hastalıkları Uzmanı mı? Ya da bitkiler üzerinde araştırma mı yaptın? Bu konuda KK kullanıcılarını bilgilendirirsen,vereceğin yanıtlar da o derece inandırıcı olur.
Bizim insanımız her uzmanım diyene atlar,araştırıp soruşturmadan.Faydalı olacaksan ne mutlu bizlere.Ama sorularımı yanıtlama nezaketi göstereceğini de biliyorum canım.Sevgiler.
merhaba canim slm-sacini nasil kullaniyorsun cok sik ve siki bagliyormusun bu birkere sayif ve ince telli saclar icin bir cinayet sayilir,ikincisi sacbakiminda sacina göre bakim uygulamalisin sampuan bakimkremi sayif saclar icin olanini kullanman lazim,ücüncüsü saclarini iki ayda bir yarim santim uclarindan mutlaka kestirmelisnki daha saglikli ve daha cabuk uzasinlar saclarini fazla hauluylan sürtürme kirilirlar fasla sicak fön cekme sacini kurutur ve kirar yine saglikli uzamaz bilmiyorum boya yada röflen varmi ona göre bilgi vereyim yazarsan memnun olurum:1hug:yaw bnm saçlarım çok ince telli ve uzamıyo bunun için ne önerebilirsiniz:sm_confused::uhm::çok üzgünüm:
merhaba canim slm! önce iyi bir doktora gitmeni öneririm cünkü sac dökülmesi icten gelen bir rahatsizlikta olabilir! kaninda herhangi bir vitamin eksikliyi olabilir önce bunu arastirin ,yada bazi insanlarda belli dönemlerde hava deyisiminlen alakali yani yazdan bahara gecme döneminde sac dökülmesi olur bazilari bunu görür bazilari farketmez bile insanina göre farkli dökülür,irsi bir probleminiz yoktur herhalde ailenizde ?nezamandan beri saciniz dökülüyor? hormon probleminiz varmi ? bu sorulara cevap yazarsaniz belki daha verimli olabilerim. beklerim!gülcay benimde saçlarımda acayip derecede dökülme var.hatta koparak dökülmelere karşı clear felenda aldım ama yok kel kalcam ya yardım edermisin
önceliklen sacinizin dökülmesine sebeb olan ne bunu bulmalisiniz , yani önce bir doktora gidip kaninizda bir vitamin eksikliyi varmi bunu ögrenmelisiniz! ailenizde sacla irsi bir problem varmi bunuda ögrenin ,engelleyemiyorum derken nedenini dökülmenin biliyormusunuz!?azaltabileceyiniz konular sicak fön cekmemek, saci islakken uzun uzun cekerek taramamak cünkü sac islakken daha cabuk kökünden ayrilir tararken daha sakin ve yavas tarayin ,sacinizi fazla siki ve sert tokalarlan (metall)tokalarlan baglamayin daha üzeyi yumusak olan ve saca sürtürmeyen tokalar takiniz tabi bunlar üzeysel seyler siz önceliklen dökülmenin nedenini bulmalisiniz onagöre daha iyi yardimci olabilirim.:1hug:Gülcay hanim benimde saclarim cok dökülüyor engelleyemesemde azaltabilcegim bir alternatif varmi acaba?
merhaba selincim! erenin sacinda kat var hafiften önlerinde asagi doru kat var ama-senin saclarin bakalim buna müsayitmi? cünkü her sacteli farklidir her sacmodeli herkeze yapilamaz o senin sacina bagli ve gittiyin kuaföre bagli becerisine anlarsinya ayriyetten bakalim o erenin sacmodeli senin yüzüne uygunmu buda var bunada kuaförün cevap verir tamam öpüyorum seni sana bol sanslar insallah istediyin gibi olur bana haber verirsin ok!:1hug:saçlarında kat yoq galiba unutmatın (((((EREN)))))kızıl saçlı olan
evet sacin sekli v seklinde olucak sonlarina dogru bir veya iki kat olabilir önlerine asagi doru kat kestirmelisin ve kafanin en tepesinde en üstündede bir hafif kat olmsi gerekiyor ama cok hafif fazla görünmicek sekilde o cok önemli sac modelini dengeliyor cünlü:1hug:yüz şeklim erenininkine benzio ben şimdi saçlarımın önlerini katlı kestiriyim arkalarınıda v mi yapıyım zati şuan arkaları v şeklinde yoksa üstüne kat mı yaptırayım karar weremedim saçlarım ereninki kadar uzun karar weremedim gitti onunkinlerin arkasında kat warmı ki:S
merhaba nergizcim saclarin baya bir kivircik yada cok dalgali olmali uzasada hemen gözükmez sade düu fön cektiginde anlarsin uzadiklarini.dökülmesinin sevebi boya olamaz bence ya mevsim deyisiminden olabilir yada vitamin eksikliyinden yada hormon bozuklugundan tabi bunlari doktorundan kantesti yaptirarak ögrene bilirsin belki hormon tedavisi gereke bilir bunlar normal seyler insan vücudu yas ilerledikce yada bir dogum sonrasi hormon bozukluguna ugraya bilir tedavisi cok kisa sürer doktorunuzun verdigi ilaci 1 veya 2 hafta kullanmak tekrar kanina baktirip düzel diyini anlar tabi irsi sebeblerin yoksa aileden gelen slm görüsürüz:1hug:gülcay merhaba,benim saçlarım çok gür ve kıvırcık..3 yıldır yaptırdığım röfleden dolayı da epey bir yıprandı,ama yine de bu rengi sevdiğimden yaptırmaya devam edeceğim.saçlarıma jöle,köpük,durulanmayan kremler vb.hepsini denedim.ama yine de bir kabarma oluyor bazen,tel tel oluyor.bunu önlemek için ne yapabilirim,nasıl bir bakım önerirsin?bir de 2 yıldır hiç kestirmediğim halde boyu aynı duruyor,sanki uzadıkça daha da kıvrılıyor deliricem:)).ne yapsam bu saçlara ben ya??
bakiminda kuru ve cansiz saclar icin veya uzn ve kirik saclar icin olan ürünler kullan ayriyettende bakimkremi her yikamadan sonra mutlaka kullan iki haftada bir derin bakim yap-yaptir,bakimkremin daha cok oil agrlikta olsun yani bakim yagi daha fazla olan (oil) ürünleri kullannirsan sacindaki deyisikliyi hemen fark ediceksindirmerhaba nergizcim saclarin baya bir kivircik yada cok dalgali olmali uzasada hemen gözükmez sade düu fön cektiginde anlarsin uzadiklarini.dökülmesinin sevebi boya olamaz bence ya mevsim deyisiminden olabilir yada vitamin eksikliyinden yada hormon bozuklugundan tabi bunlari doktorundan kantesti yaptirarak ögrene bilirsin belki hormon tedavisi gereke bilir bunlar normal seyler insan vücudu yas ilerledikce yada bir dogum sonrasi hormon bozukluguna ugraya bilir tedavisi cok kisa sürer doktorunuzun verdigi ilaci 1 veya 2 hafta kullanmak tekrar kanina baktirip düzel diyini anlar tabi irsi sebeblerin yoksa aileden gelen slm görüsürüz:1hug:
yinede saclarini uclarindan 1-2cm kestirirsen sana saclarin tesekkür eder hic kesrirmeden uzatmakta sacdökümüne yolacar!:1hug:gülcay merhaba,benim saçlarım çok gür ve kıvırcık..3 yıldır yaptırdığım röfleden dolayı da epey bir yıprandı,ama yine de bu rengi sevdiğimden yaptırmaya devam edeceğim.saçlarıma jöle,köpük,durulanmayan kremler vb.hepsini denedim.ama yine de bir kabarma oluyor bazen,tel tel oluyor.bunu önlemek için ne yapabilirim,nasıl bir bakım önerirsin?bir de 2 yıldır hiç kestirmediğim halde boyu aynı duruyor,sanki uzadıkça daha da kıvrılıyor deliricem:)).ne yapsam bu saçlara ben ya??
merhaba canim hic bir fayda etmez 3 é vurdurmaniz o sizin irsidir sacinizin sik ama sayif telli olmasi bu yüzden sadece dogru sac bakimi yapabilirsiniz dogru sampoan ve kremi her kuaförde yada eczsaneden ala bilirsiniz,birde bir doktora gidip kaniniza baktirin belki bir vitamin eksikliyi veya hormon bozuklugu olabilir sizde,saclarinizi bagliyorsunuz lütfen cok siki baglamayin cektirmeyin baglarken sert bir tokaylan sacinizi kirabilecek tokaylan baglamayin yine beklerim slm öpüyorum:1hug:merhaba gülaycım benim saç tellerim çok ince fakat saçlarım çok sıkı bu aralar çok döküldüğü için iyice kısaltmayı düşünüyorum hatta 3 ce vurdurum her hafta 1 jilet attırsam bunu bir kaç defa yapsam saç tellerim biraz daha sert gelirmi yada kel kalma riskim var mı..lülülülülülü
ay yerim ben o bebisi allah bagislasin! merhaba canim belkide yanlis bakim kremi kullaniyorsundur icerisinde dahcok oil bulunanindan kullanmalisin(oil-yag)sade onu deyil sampoaninizda düzlestirici icerikli olmali fazla sicak fönden uzak dur ayriyetten saclarini kiracak tarak ve tokalardanda uzak dur targinizin hicbir yerinde kesici biryeri olmamali tokalarinizdada aynen metal tokalardanda uzak durun saci cabuk kirar dikali olun baska sorularin varsa bir merhaba yeter öpüyorum kendine iyi bak !:1hug:Slm Canim Benimde Saclarim Dikenli Tel Gibi Oluyor Neden Sac Kremide Kulaniyorum Eşimde Sacimi Uzun Seviyor Ama Ben Salik Birakamiyorum Hep Topluyorrum Sag Tarafta Azalma Var Ne önerirsin
Sevgiler Canim
ha bide dökülmesinin sebebini önceliklen bir doktora gidip kaninizi test eddirmelisiniz belki bir hormon bozuklugu yada vitamin eksikliyi olabilir lütfen baktirin tek taraftan dökülmesi icten gelen bir rahatsizligin sebebi olabilir ,görüsürüz öptüm canim!CADIARZUa.say yerim ben o bebisi allah bagislasin! merhaba canim belkide yanlis bakim kremi kullaniyorsundur icerisinde dahcok oil bulunanindan kullanmalisin(oil-yag)sade onu deyil sampoaninizda düzlestirici icerikli olmali fazla sicak fönden uzak dur ayriyetten saclarini kiracak tarak ve tokalardanda uzak dur targinizin hicbir yerinde kesici biryeri olmamali tokalarinizdada aynen metal tokalardanda uzak durun saci cabuk kirar dikali olun baska sorularin varsa bir merhaba yeter öpüyorum kendine iyi bak !:1hug:
--------------------------------------------------------------------------------
mrb.açıcı saçlarımı çok yıprattı 5 -6 cm kestirmştim hala berbat uzatma istiorum.alterna kullanmıştımşimdi bodyshoptan şamp aldım krem olarak ne önerirsiniz bakım yapsın bi de kolay açılsın die condiotineer,maske de olur.
tesekkür ederim size bu aciklamaniz icin ama arkadasin soruyu daha kirici olmadan daha iyimser sormasini beklerdim dogru söylüyorsunuz haklisiniz ben arkadasin sorularinda bir dalga gecme gibi birseyler gördüm buyüzden sertlestim sorry üzgünüm slm:içelim:Merhaba Gülcay Hanım,
Bu kadarhiddetlenmeye gerek yok. Arkadaşın sorusu geçmişteki acı tecrübelerden dolayı. Bu açıdna bizler isteriz ki uzmanlığınızı açıklamanız, aldığını eğitimlergibi bilgileri kısaca bizimle paylaşmanız. yani giriş yazınızda şu şu konularda eğitim aldım, şu sertifikalra sahibim şu kadar senedir de bu alanda hizmet ettim deseydiniz soru işaretleri oluşmazdı.
anlayışınız için teşekkürler
merhaba canim slm! ince telli sacta zaten jöle kullanmayi tavsi etmem saci oldugundan daha sayif gösterir, ancak ince ve sayif saclar icin iyi sac köpügü olabilir saci daha dolgun gösterir,limonu asla tavsiye etmiyorum cünkü sacin pikmentini atar (pigment-sacin ana rengini olusturan ücreler yani devamli limon kullanirsan birgün sacin beyazlamaya baslar ve parlakliginida kaybeder ! tekrar görüsmek üzere öptüm!:1hug:Benimde bir sorum olacak. Benim çok kıvırcık ince telli bir sacım var. jöle kullanmak istemiyorum ama kullanmadan da imkanı yok sokağa cıkamıyorum. jöle yerine bazen limon kullanıyorum. limonun sacıma nasıl bir etkisi olabilir.
merhaba kusura bakmayin tatilden yeni geldim.saclarinizi cok sik ve cok sampuanla yikamayin az kullanin yikarken kafa derisini fazla yipratmayin yani fazla ovalamayin sac kreminide sadece saciniza surun kafa derisine surdurmeyin saclarinizi cok sicak durulamayin daha cok ilik yikayin .bir iki hafta sonra sacinizda deyisiklik hissediceksinizdir,tabi icden gelen bir rahatsizliginiz yoksa selama.s.merhaba benim sorum saçlarımın çabuk yağlanması bunu yavaşlatacak bi önerin varmı yağlı saçlar için olan şampuan kullanıyorum saç kremi kullanmıyorum yinede çabuk yağlanıyo kollestrolüm düşük
merhaba kusura bakmayin tatilden yeni geldim.saciniza nemlendirici sampuan ve sac kremi kulanin,sacinizi biraz fonden uzak tutun sicak fonde sacinizi kurutur,haftada birkez derin bakim yapin vitamin iceren nemlendirici bakim kremleri var.selama.s.merhaba.. benim sorunum şu... Saç tellerimi ellediğim zaman pürüzler var.. Bütün bi tel boyunca ama.. Bir de fön çektirdiğim zaman çok çabuk bozuluyor ve karışıyor.. Zaten saç kremi kullanmazsam saçlarım imkan yok açılmıyor.. Şte böyle ne yapabilrim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?