Saç Rengi ve Saç Boyama Sacini siyaha boyayanlarin- boyayacaklarin Paylaşım Alanı .

cnm senin iki hafta oldu mu nasıl akma var mı bende gece mavisi boyayacağım da haberlerini bekliyorumbayanssulusmile

Bence çok az akıyor(ve bu aralar saçlarımı her gün yıkıyorum)...gerçeği ben bu boyayla ilk defa boyadım yani saçım boyamadan önce zaten siyah boyalıydı ama en son kullandığım koleston çok daha fazla akıyorudubilmiyorumkismile kolestonun tüpü kuaförden aldığım 6%lı peroksitle karıştırıyordum.Deluxe gece mavisinden çok memnun kaldım.koleston saçlarımı daha çok yıpratıyordukötükedihüso

Küllü siyah nerde satılıyor? Bu rengin satıldığından bile yeni haberim oldu,yani sürekli istiyordum.Siz boyamışsınız güneşte gri gibi normalde siyah mı gözüküyor? Ben öyle istiyorumda. .

küllü siyah değil bu renk.
4.36 nın siyah olması mümkün değil zaten.palettede noktadan sonra 3 geliyorsa renk küllü oluyor.palette kahve 4.0 numara.4.36 da küllü kahve oluyor bu durumda.zaten katalogtan bakarsanız ordan anlarsınız rengi tam olarak.boyadım ben bu rengi sanki beyaz beyaz parlıyor şuanda.daha yeni boyandığından da anlaşılamıyor olabilir yansımaları.

ben de haftasonu koleston siyaha boyayacağım saçlarımı

daha önce loreal kestaneye boyamıştım siyah durdu ama sanırım siyah boya daha farklı olacak

en azından gözümü kestane boyayla siyaha alıştırmış oldum herks de çok beğendi artık sürekli siyaha boyarım herhalde

zaten beyazlarım çok ancak siyah paklar beni

eveett sonunda kavuştum siyah saçlarıma palette ile boyadın acayip parlak oldu sanki saçımda sıfır kırık varmış gibi gözüküyo:):)

Benimde saçlarım biraz aktı tekrardan boyamayı düşünüyorum .

Siyah yapan arkadaşlar fotoğraflarını bizlerle paylaşabilirler mi ?

ben şimdiye kadar bi kere koleston bi kere palette natural colors serisiyle ve yaklaşık bir yıl organik boya natural colors kullandım.şimdi ise garnierın siyahını kullanıyorum,2 senedir boyuyorum saçlarımı.kendi doğal rengi orta kahve yazın güneşten açık kahve oluyor.ten rengm beyaz gözlermde mavi olduğu için yakıştırmıyordum kendime kahveyi.ayrıca saçlarımda beyaz da var ilk kez boyayacığım için tercihimi kolestonun röfle setinden kullandım,felaket oldu resmen karamel rengindeydi sonradan öğrendimki çok bekletmemişim :) süreyi az tutmuşum.sonra koyu kahve kullandım 1 kere oda kendi saçlarım gibi oldu bi değişiklik hissetmedim.1 yıldırda siyaha boyuyorum ve garnier dışında marka kullanmıyorum artık.

kızlar bide siyah saç beyaz tenlilere yakışıyor gerçekten ve uzun saçta daha güzel duruyor benim saçlarım biraz uzun belime kadar gelir bu kışın sonuna kdr.sarıyı çok demode buluyorum artık ya.kafamı nereye çevirsem röfleli bayan görüyorum :) ben farklı olmayı her zaman severim :)

Ben siyah saçı beyaz tenlilere nadiren yakıştırıyorum.Yani zaten adı üstü yüzleri bembeyaz,birde saçlarını siyaha boyayınca ten renkleri daha çok soluk gözüküyor.

Liv açılışı ben yapayım.Bunlarda benim saçlarım,aslında kızıl siyahlar ama fotolarda tam belli olmuyor..Havnın güneşli olduğu bigün net foto çekilip koyarım..

Oooooooooo Gizem çok yakışmış sana saçlarda uzun harika görünüyor Benim saçlar seninkisinden biraz daha koyu sanki sen neyle boyuyorsun ?

Son düzenleme:
YasminB ve Liv teşekkür ederim :) .Öncesinde diplerimi normal siyahla daha sonra tüm saçlarım siyah oluncada Loreal'in kızıl siyahı ile boyuyorum.Senin saçların nasıl daha koyu anlamadım,hani benimkiler siyah ya seninkiler kömür gibi siyah mı yani? Foto ekleyemez misin

Son düzenleme:
Albüme ekledim Gizem bak istersen .Benim saçlarımı en son kuaförüm boyamıştı sanki seninkisinden koyu geldi bana bilemiyorum genede .

Son düzenleme:
Baktım,gördüm Liv.Evet daha koyu,beyaz tenli olduğundan dolayıda daha siyah gözüküyor olabilir :) Mavi siyah mı o?

Evet dediğin gibide olabilir =) Yok sadece siyah mavilik hiç yok .

Son düzenleme:
Ben siyah saçı beyaz tenlilere nadiren yakıştırıyorum.Yani zaten adı üstü yüzleri bembeyaz,birde saçlarını siyaha boyayınca ten renkleri daha çok soluk gözüküyor.

ben beyaz teni çok seviyorum siyah saç ten rengini daha çok ortaya çıkarıyor bu yüzden seviyorum.kendi doğal saçlarımlayken bu kadar farkedemiyordum tenimin beyazlığını.bence bütün beyaz tenlilere siyah saç yakışıyor.

ben de boyadım saçlarımı birkaç gün önce koleston siyaha

ama acayip akıyor yıkadıkça su kömür gibi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…