tatlim bende senin gibi cok siyah istiyordum hani bole guneste siyah siyah parlasin arada kahverengicikler gozukmesin istiyordum guneste ozleikle.Palattenin bi rengini dendim gecenlerde incisiyahi-gece mavisi...ALLAHim bole kuzguni bir siyah olamaz guneste gece mavisine calan.tam istedigin renk.Anladim ben senin ne istedigini.Dene tatlim bence
valla biraz dinlensin öyle ypcam şimdi bakım yapıyorum sürekli.evet sarı ve siyah çok yıpraıyormuş koyu khve siyah kadar yıpratmıyormuş.çok pişmanım zaten perma yaptırdığıma, alışamadım=(
cnm öyle bir geçer zamanki dizisinde başroldeki kadının eltisi var ya onun saçının siyahı,birde papatyam dizisindeki başroldeki kanın saçının siyahını biliyormusun öylemi oluyor bu renk?
aynen ole tipkisnin aynisi oldu canim:)
Ben yıllardır saçımı siyah boyuyorum.Kullandığım boya L'oreal majirel(son zamanda kalitesi bozulmuş ama-bıraktım kullanmayı),L'oreal recital "neapoli", Wella koleston 2-0,Schwarzkopf Igora.Geçen pazar Schwarzkopf' palette deluxe"siyah inci" kullandım-mükemmel bir şey.Saç rengim çok güzel oldu,saçım de yumuşacık.Gerçeği şampuan ve bakım kremini ben L'oreal profesionel serisinden kullanıyorum.
Mrb Ecem009,Igora Royal 1-1 numarasını kullandım.Onu kuaförden almıştım-kırmızı ambalaj.En son kullandığım boya Schwarzkopf'un Palette Deluxe-marketlerde satılıyor.Onun numarası da 1-1 Siyah Inci.Igora royaldan çok daha uygun fiyat ama doğrusu söylemek gerekirse kalitesi beni şaşırttı-gerçekten çok güzel bir boya(kutudaki eldiven ve saç kremin ambalajı biraz adi ama boya iyi olduktan sonra bu detaylar o kadar önemli değil:).Rengi da koyu-koleston 2-0 gibi.Bana sorarsan Schwarzkopf Igora royal mi Schwarzkopf palette deluxe mu-palette deluxe derim.Şöyle 2 hafta daha bekleyim eğer palette deluxe çabuk akmazsa-tamamen bu boyaya geçeceğim.
ben kendimi bildim bileli siyah saçlıyım hele bebekken bayağa saçlı doğmuşum kömür gibiymiş bide..hiç boyamadım yakışıyor şükür
igora çok ii onu kullan demişti kuaför bana bende genelde koleston 2.0 kullanırım o zaman ben de palette yi bi deniyim çok teşekkür ederim yardımınız için:1hug:
kızlar uzun düşünmeler sonucu siyah renge karar verdim, mavi siyah iyiymiş diyolar en kalıcı boya hangisi?
kızlar uzun düşünmeler sonucu siyah renge karar verdim, mavi siyah iyiymiş diyolar en kalıcı boya hangisi?
kolestonun mavi siyahı yok ki
Bir siyah saç hastası olarak tebrik ediyorum çok iy bir karar vermişsina.s.Mavi siyah normal siyahtan daha parlak duruyor.Yalnız umarım çok genç değilsin çünkü BOYALI SIYAH saç gencecik kızlara ve yaşlı bayanlara genellikle yakışmıyor nedense:dilcikar:
Koleston gerçekten L'oreal'den daha kalıcı.Palette deluxe hakkında şu an çok net bir şey söyleyemem-bir hafta önce boyadım paletteyle.Şu an her açıdan çok memnunum.Bakalım 2 hafta sonra sonuç nasıl olacak çünkü saç diplerimi 3 hafta'da 1 boyuyorum:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?