- 24 Ocak 2009
- 185
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buna bayıldım,ama hangi markada ve nnumarada tutar bu sizce?kumral boyalı saçlarım...
ben kullanmıstım hem kapatıcı degıl hem renklerı hıc guzel cıkmıyor canım paletteden sasma derım en ıyısı o
Garnier'in kızıllarını kullanan ya da hakkında bi fikri olan var mı acaba? Garnier Nutrisse'in mürdüm rengini beğendim; ama denemeye korkuyorum.
Aldim canim artik hem de üc kutu. 40 ml'lik oldugu icin 2 kutu yetmez diye düsündüm. Bi denemis olurum, saclarimda 4 numara kahve boya var cok büyük bir degisiklik yaratacagini sanmam. Aradigim rengi bu boyada buldum umarim istedigim sonucu verir.
Pazartesi günü deneyecegim sonucunu yazarim.
tarçın bakır çok açık bi renk ben öyle istemiyorum. voilanın kutusundaki renk gibi istiyorum. ya da şu kızınki gibi olsa yeter bana
Eki Görüntüle 149361
saçımda boya var sıcak çikolata renginde. resimdeki kız koyu kumral saçının üstüne boyamış açıcı kullanmadan. ama hangi markaya boyadı bilmiyorum hiç kızıllık yok kızda çok güzel.
eğer evde boyuyacaksanız arkadaşlar, koleston yoğun renk açıcıdan alın, simsiyah saçları bile açıyor ve üstelik hiç yıpratmıyor. içindeki bakım kremide muhteşem. yani kısacası 4 4lük bir boya benceee. daha sonra kızıl olsun istiyorsanız palettenin sonbahar kızılı var, onuda açılan sarı saçların üstüne uygulayın...muhteşem kuafre gidip milyonlarca para bayılıp yıpranmış saçlarla dönmenizden iyidir
Aldim canim artik hem de üc kutu. 40 ml'lik oldugu icin 2 kutu yetmez diye düsündüm. Bi denemis olurum, saclarimda 4 numara kahve boya var cok büyük bir degisiklik yaratacagini sanmam. Aradigim rengi bu boyada buldum umarim istedigim sonucu verir.
Pazartesi günü deneyecegim sonucunu yazarim.