yanlış yazmısım kusura bakma biçok şeye bakınca kafam karıştı :) şu renk ve marka : PALETTE-4.88 KOYU KIZIL-SAÇ BOYASI veya PALETTE-5.89 KOYU YAKUT-SAÇ BOYASI ikisinden birini düşünüyorum.ama saçım kumral oldugu için bu tarz kızıl tutarmıki ?
Olsun canim önemli degilBak sana söyle diyim benim de saclarim seninki gibi acik kumral. Tarcin bakir var bilirsin belki turuncumsu bir renk o bile tuttu bende, seninkinde de tutar eminim. Koyu yakutu kullandim bi kere ama sacimda Koleston kizil büyü vardi o yüzden biraz koyu tuttu.
palette,koleston,garnier hangisi daha iyidir peki ?
sağolun arkadaşlarr evde uygulamayı düşünüyorum umarım pişman olmam :S
bende sonunda saçlarıma kırmızı balyajlar attırdım çok güzel oldu ömrü kısa biliyorum ama napim bu kızıl aşkı başka bişey... balyajlarım akıncada gidip komple boyatıcam kızıla
Bence iyice arastir öyle yap, sonra pisman olmayasin. Kizildan kurtulmak zor olur.
Hadi yaGüle güle kullan saclarini canim Merak ettim saclarinin resmini koyar misin? Ömrünün uzun olmasini istiyorsan saclarini sIk yikama, sicak suyla yikama, boya koruyucu sampuan kullan, sekillendirici aletleri fazla kullanma.
Hiç korkma bence gerçekten tonu çok güzel kırmızılık yada çiğ bi turunculuk yok zaten içine eklediğim 8,43 renginin çok faydası olmadı 9.45 yoğunlukta ama burdaki resimde fön filan yok saç kendini çok göstermemiş :) Selective renkler konusunda süper zaten...
Boya bakalım Resim bekliyorum :))
Koleston kızıl büyü benim saçlarım
aşığım bu renge ben
yaşasın kızıl kardeşliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?