Kızlar merhaba,
Saçlarım kızıl şu anda tabi 1 aylık bi kızıl, dipler gelmeye başladı
Ben bu kızıldan dönmek istiyorum
Sabunla yıkama, küllü kumralla boyama önerilerini okudum,
Sabunu denedim ama gerçekten sertleşti krem kullandığımda bile sevmedim kopacak diye korkuyorum saçlarım hassas,
En iyisi akmasını bekleyeyim diyorum ama küllü kumralın tamamen tutması ve kızılın kalmaması için kaç ay beklemem gerekiyo??
6-7 ay falan mı?
Bide bu küllü kumralı yapacağım zaman 1 kere yapmam yeter limidir? Küllü kumralla kızıldan kurtulanlar bi el sallasın lütfen
slm arkadaşlar kızıldan patlıcan moruna boyamış olduğum saçlarımı dün kestirdim ve çikolata kahveye boyadım 15 gün sonra tekrar boyayacağım böylelikle kızıldan yavaş yavaş kurtulmuş olacağım sizede önere bilirim by
mrb kızlar benim acil yardıma ihtiyacım var mafoldumben. Durumumu açıklıyorum şimdi. benim kendi saç rengim kestane, geçen sene ilk defa fındık kabuğuna boyadım meraktan eh güzelde oldu ama akmaya başlayınca saçlarımın dipleri görününce baya kötü oldu. boyalı kısım iice açıldı sarıya döndü desem yeridir. artık boyatmak istemiyorum ama bu şekilde de okula dönemem. evde boyamaya karar verdim ama yarısı fındık kabuğu yarısı kestane. kısaca sorum şu evde kendim tekrar kestaneye boyasam biyarısı farklı diğer yarısı farklı görünüm alır mı. mu Çok üzgünüm çoook çok konuştum farkındayımmneolur cvb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?