Çok tatlısınız ikinizde maşallah
Evet anladım karamelse demekki şu saçım açılırsa son boyanın etkisinden ki açılmaya başladı sanırım bunu gözlemliyebiliyorum, o zaman benim saçımda tutar o renk diye düşünüyorum. Bi aksında yaa offff yaa ben kızıllığı ve bakırlığı ve turunculuğu şak diye belli olan bir renk istiyorum. Benim ilk boyamda güzeldi ama sadece spotlarda ve güneşde belli oluyordu bakırlığı. Normal ışıkda evde ise kumrala kaçıyordu rengi.
Şu saçımla başım derttee... İnat ettim kuaföre boyatmıycam, 3 kere boyadığında tuttursaydı rengi :1no2:
hint kınası sacı beslemez aksine yıpratır.sacı bsleyen normal yani yeşil kınadır.hint kınasınn içinde bi cok kimyasal madde var bu yuzden uzun süreli kullananlarda genllikle kuru mat ve dökülen bi sac olması olası bi durum
sen kullanıp memnun kaldıysan en âlâ ama bence tavsiye edlicek bi ürün değil hint kınası... :1no2:
Kızlar buda benim vazgeçemediğim tek boya markası ve boyamın rengi "Sonbahar Kızılı"Kızıl severlere şiddetle tavsiye ederim..
Kızlar buda benim vazgeçemediğim tek boya markası ve boyamın rengi "Sonbahar Kızılı"Kızıl severlere şiddetle tavsiye ederim..
Bugün Igora Royal 8-77 açık kumral-yoğun bakır numaralı saç boyasını aldım. Eğeeeer buda istediğim gibi olmazsaa ben bakırdan makırdan vazgeçiyorum demektir. :enbuyukkk:
Dün akşam dayanamadım ve saçımı boyadım. 1 Ay dolsun istiyordum 2 boya arası ama sabırsızım işte :bbo: Üstte yazdığım boyayı kullandım. Sonuç bakırı bariz belli olan bir saçım var artık. gayet hoşuma gitti. Fönsüz şuan ama yinede güzel. Diğer boyadığım renkler mesela normal ev ışığında kumral gibi gözüküyordu bu renk aynı ışıkda bile bakırlığını belli eden bir renk. Fönlü dahada hoş durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?