Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aranıza yeni üye oldum,cok okudum cok mesjlarınızı,saçım herkesin beğendiği bir renk,ama 1 ay içerisinde değiştirmem gerek,avatarımda resmimi görceksiniz,oriel kullanmak istemiyorum,küllü renkleri öneriyorlar önce küllü kumrala boyayıp kendi öz rengim olan üstüne açık kumral mı boyamalıyım,1 ay içerisinde nasıl değiştirebilcem enazından kızıllıklar ağırlıklı olmayan bir renk elde edebilcem bilmiyorum sağlıklı birşekilde değiştireyim de nolursa olsun diyorum,kuaförüm oriel de orieel diyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ağlamak istiyorum bu mevzu yüzünden,saç hakkında yeterli bilgim olmadığndan size danışayım dedim gene:/
cevaplarınızi bekliyorm..
doğal saç rengim koyu kumral üstüne röfle yaptırmıştım onun üstüne röfleden kurtulmak için karamel boyadım daha doğal olmuştu ama işte kızılın cazibesine kapılıp sonbahar kızılına boyadım saçlarımı aynen kutunun üstündeki renkti erkek arkım çok kırmızı die sevmedi o saç rengini üstüne çikolata kahve boyadım ama yine kurtulamadım alttan çıktı kızıllar pallette 7.0kumral boyamak istiyorum kuaför saçı silmeden olmaz dio baya aktı saçlarım ypranmasın die bekliorum böle de çok bakımsız görünüyo tekrar boyamak istiyorum denemdiiğim renk kalmamış gibi ne yapsam ?bu mudur yani?kutunun üzerindeki o canım kızıl ola ola böyle neredeyse siyah mı olacaktı?az önce yıkadım ama ı ıh olmadı.bir kaç kişiden daha duymuştum böyle .kutu üzerindeki renkten daha koyu olduğunu ama onlar palettenin başka serisi diye önemsememiştim.bi de palettenin kızılları çok methediliyo.özellikle sonbahar kızılı ...sonbahar kızılı kutudaki renkle uyuşuyor mu arkadaşlar?benim zemin rengim de uygundu hani....
saçlarımı kızıl yaptm şmdi sarıya dnmek istiorum ama olmu oreallede mahvetmek istemiorumm((( UZAMASINI BEKLEMEM lazm
loreal casting colors nar çiçeği kızılına boyadım ama simsiyah birşey oldu kutudaki renkle alakası yok kendi saçım koyu kahveydi ama şimdi daha da koyu amonyaksız diye kurutmadı iyi güzel ama bu ne biçim renk kızıl diyorum kızıllll aloooo.. Siyah bişey oldu resmen sadece ışıkta parlıyo...
şimdi ne kadar beklemeliyim yeniden daha açık bir kızıla boyasam tutar mı açılır mı? Palette nin nar kızılı var kutusundaki kızın saçları oldukça açık kızıl ne yapmamı önerirsiniz? Ne kadar sonra boyamalıyım?
doğal saç rengim koyu kumral üstüne röfle yaptırmıştım onun üstüne röfleden kurtulmak için karamel boyadım daha doğal olmuştu ama işte kızılın cazibesine kapılıp sonbahar kızılına boyadım saçlarımı aynen kutunun üstündeki renkti erkek arkım çok kırmızı die sevmedi o saç rengini üstüne çikolata kahve boyadım ama yine kurtulamadım alttan çıktı kızıllar pallette 7.0kumral boyamak istiyorum kuaför saçı silmeden olmaz dio baya aktı saçlarım ypranmasın die bekliorum böle de çok bakımsız görünüyo tekrar boyamak istiyorum denemdiiğim renk kalmamış gibi ne yapsam ?
kızlar yardımcı olacak yokmu küllü bir renge mi boyamalıyım direk koyu bir renge mi:/ ama kendi öz saçım olan açık kumralı da yakalamak istüyorum:uhm:
CANIM SARIYA DAHA CABUK DÖNMEK İSTİOSAN SANA Bİ TAVSİEM VAR SACINA BALYAJ ATTIR AMA SIK OLSUN YANİ ARALIKLAR GENİŞ OLMASIN TATLIM.OZMAN DAHA CABUK SARI OLURSUN:lepi:
selam kızlar, saçlarımı en son kolestonun 7/77 ışıltılı kahve rengine boyamıştım baya aktı altta da sarı vardı şu an açık kumral gibi duruyor. kızıla dönmek istiyorum ama tok koyu bi kızıl olsun istiyorum çabuk akmasın istiyorum ne tavsiye edersiniz?
canm bence biras bekle 1 2 hafta baktın acılmadı yapacaın tek sey daha acık buldugun bi kızıla boyamak