ama bişi diycem bu koyu renk saçlara özel diyo yani saç rengini açarak yapıyo...benim saçım okadar koyu değil bide kızıllık var zaten ...bide o açarsa kötü bi renk çıkarsaa:uhm:
ben en iyisi lorealinkinden yapayım ...o da viyole nasılsa....bi ark.ım daha önce yapmış koyu patlıcan moru gibi oluyo dedi...ferhundekine benzer o da herhalde....
valla aartık bilemicem:)
yap bakalm yapınca yaz buraya
belki bnde kızıldan viyoleye dönerim snra,fikir olur.
bn aslında bu kızıldan istedim hep ama tutturamam evde kendim dimi?
şuan saçım sonbahar kızılı
bencede tutturamam
kelebecik yani loreal çok koyusu tutuyor boyadığında
bnde kızılda aynı etkiyi almıştım
o yuzden beğendiğinin bi açık tonunu tercih edicekse
hele alttaki rengin koyu renkse yanii zor açıyor boya.
sen resim koysana nasıl bişey istiyorsn?
ona göre bakalım
ablamında bakır tonundaysa eğer aynısından istersen sorarım ona ne aldığını.
Ben loreal profosyenel boyadan memnun kalmıştım nispeten, yani evet istediğim canlı bakır kızıl olmadı belki ama en azından rengi koyulaştırmamıştı. Bugün boyadığım INDOLA'ydı, bu kuaförün bana ilk yaptığı boyaydıki ilk boyandığında çok güzel olmuştu. Şimdi ben aynını alıp evde yaptım bu akşam ama sonuç alakasız koyu kahve içinde azıcık bakırlık olan bi renk oldu :1no2:
ıstediğim ilk boyattığım renk aslında. Fotosunu birazdan yüklemeye çalışırım. Şu haliyle zaten o kadar koyuki rengin açılması için dua edip bol bol yıkamam lazım sanırım yoksa istediğim renk bu kadar koyu olmadığından tutmaz sanmıyorum. :1ninca:
life_city; [COLOR="Red" .!.:kelebecik[/COLOR] şu renk nasıl
ablamda evde boyuyor istersen sorabilirim beğenirsen[/B]
Evet müsait olduğunda sorabilirsen sevinirim. Benim istediğimde hem bakır olsun hemde kızılı belirgin ve canlı olsun istiyorum. Şuan kahverengi oldu ve çok sinir bozucu hiç beklemediğim bir renk çıktı karşıma .
evet ablamın yanındaki benim
ablamın altında renk karamel gibi bişeydi ilk boyadığında
yani çok koyu bi renk diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?