- 19 Temmuz 2007
- 328
- 4
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişi önermediniz bende giitim kollestonun özel kızıl serisinden aşkı alevi 66/46 yı aldım inş güzel bişi olurum
ben boyamıştım saçlarımı bu renge tonu çokk güzel durmuştu bende saçım koyu renk olmasına rağmen aktığında da bakır gibi bişey oldu çoğu kişi soruyordu ne renk bu güzel duruyor diye sonra hiç boyatmadım ama bugun yarınbu renk almak istiyorum bunu yapacam gibi kırmızıya dönük kızılları seviyorum ben yaa inşallah buda güzel olar...kaydirigubbakcemile2
saçlarım koyu kestane hint kınasıyla kızıla boyamıştım gören bir daha bakıyordu.Mükemmel bir parlaklık veriyor ve hiç akmıyor.Şiddetle tavsiye ederim.Saçını kızıla boyatmak isteyenler boya kullanmasınlar hint kınası çok daha güzel sonuçlar veriyor.Üstelik boya gibi kimyasal olmadığı için saça zarar vermiyor aksine besliyor.
kızıl tam bir bela ya.kurtulmak mesele .kurtuluncada tekrar kızıl yapmak istiyor insan hastalık gibi bişey.loreal recital kızılıda çok güzel
şu kızıl saçı yeni boyattığın zaman yıkanınca akan renk iğrenç ay.
kan akıyormuş gibi valla banyoyu temizleyecem diye canım çıkıyor. birde sa.ç rengimi 3-4 gün önce yenilettim. havalarda ısındı ya terleyince fln saçın boynunu kırmızı etmiyormu sinir oluyorm.
valla hergün yıkıyorum saçlarımı hergün akıyor o renk.
onun akması azaldığı zaman tekrar dibi geliyor yine boyat yine o kırmızı renk banyoda:) sanki cinayet işlemişsin gibi-tatlicadiarzu-