canım eğer açıcıyla açacaksan kutudaki gibi olur sanırım. ayrıca dediğin gibi dipteki kendine saçlarına sürersen açıcıyı o zaman üstüne sonbahar kızılı çok açık tutar yani dipler açık uçlar koyu olur.. bence önce uçları açıcıyla boya biraz açıcıdan sakla , o sakladığını da yıkamaya yakın diplere sür bi 5 dakka felan diplerde dursun sonra yıka..
kızıl kullanıslımı Çok üzgünüm çoook
Canım benım de sacım kızıl 15 gunde bır boyadım.Tam kızıl oldu.Yanı ılk zamanlar.Sımdı ayda bır boyuyorum.Ikı renk karıstırıyorum.koleston un ask alevını tum bır paket koyuyorum kızıl buyu ıse 5 defa kullanacak sekılde az bıse koyuyorum.Ayrıca %9 luk sudan 2 tane koyup boyuyorum.Kızlar sahane bır renk oldu.Denemenızı tavsıye ederım.Optum canımarkadaşlarsaçımı kızıla boyatmak istiyorum.saçım uzun olduğu için evde kendim boyayamıyorum.ama kuaförlerde sanırım orial kullanıyor.zaten saçlarım dökülüyor.sormak istediğim koyu kestane saçı kızıla boyamak için kuaförler saçın rengini orialle açıyorlarmı yoksa direk üzerine boyuyorlarmı?
Eskiden siyahin arasına kırmızı attırmıstim ama saçım siyah boyalıyken kadın siyah boyanın üstüne sürdü sadece boya paketledi sonra bi açtı kıpkırmızı saçlarim ve rengini okadar uzun süre koruduki anlatamam...Yani saça açıcı sürmeden yapıldı bu işlem ama ne yazıkkki boyayın ismini hatırlıyamadim şuan o boyayi bulmam lazımdelikafadulden
loreal majıcontrast serisinde var dedigin boya.
http://img240.imageshack.us/img240/7995/mmhhjmjh.jpg[/IMG]
Bir ay sonra bu kırmızılıktan bu turunculuğa ulaşıyor rengim..
3 hafta sonra turuncu oluyor saçlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?