mehaba arkadaşlar bir sorum olacaktı.belki bu rengi daha önce konuşmuşsunuzdur çok fazla sayfa oldugu için hepsine bakamadım kusura bakmayın o yüzden
sorum şu : resmini koydugum saç rengini tam olarak hangi boya ve tonuyla elde edebiliriz? altına kendi saç rengimi de koyuyorum. birbirlerine yakın tonlarda gibi görünüyor.ama benim oradaki saçım boyanın akmış hali onu göz önüne alarak cevaplandırırsanız sevinirim a.s.
istediğim renk:
benim saç rengim :
ayrıca bu mango rengi hangi boyada vardır canım sen biliyor musun ?
canım şimdi baktım dediğin boyaya e-kuaför diye bir sitede buldum 20 lira civarında dışarda bulabileceğimi de pek sanmıyorum ben :1no2: olmazsa burdan alırım ama bir şey soracam şimdi küllü sarıyla mangoyu karıştır dedin ya herhangi bir markanın küllü sarısı olsa olur demi?
canım tıerrayı bende 18 ytl ye alıyorum. pahalı gibi. ama dığer boyaların ıkı katı yanı 9 ytl aslında dığer boyalara göre.
senin gösterdığın saç çok canlı bır renk değil. duz sarı koysan çok canlı bır renk çıkar ortaya. ama kullu sarıda o canlılılığı çok az kırılır.
canım tıerra jel kıvamlı bır boya. o yuzden eğer boya karıştıracaksan onunda jel kıvamlı olması senin için daha ıyı olacaktır. ama piyasada jel boya olarak benım tek bıldığım loreal recital serısı var. ama oda 9.1 rengini kaldırmış. zaten kaldırmasada loreal recital ıslak saça uygulanıyor. tıerra ıse kuru saça. o yuzden senin kuru saça uygulanan jel kıvamlı bır boya bulman gerek. ve ben bılmıyorum. eğer bulamazsan onuda tıerradan alabılrsın.
bırde sunu soyleyeyım. ben tıerrayı kullanırken tıerranın ozel 1 litrelik peroksitlerinden almıştım fıyatı 15 ytl. ama normal küçük peroksitlerde işini görur buyuk ıhtımal.
yuzde 9 luk peroksit koyman gerekli içine.çünkü oldukça açık bır renk. hatta peroksiti 1 e 1.5 oranında koymalısın.
canım bugun baktım kuaför malzemeleri satan dükkanlara tierra bulamadım.sanırım tierrayı okullar açılmadan sipairş edecem internetten.şimdilik yine buradaki boyalarla idare edeyim dedim.evde koleston perfect 'in 0/43 bakır altın rengi vardı.ben de yanına
selektive'in 7,64 orta bakır kızıl sarısı rengini aldım.2sini %9'ar volümlük oksidanla karıştırıp boyayacam.boyayı 1'e 1 yapayım demi ?bir de sence ortaya nasıl bir renk çıkar canlı bir turuncu elde eder miyim dersin zeminin de açık oldugunu düşünürsek ?
canım kolestonu yeni almadım.daha önceden bi kuaför övmüştü ben de 2 kutu getirtmiştim.birini kullandım daha önce biri de duruyodu evde hazır varken onu kullanayım dedim ama gerçekten dediğin gibi çok koyu bi kıvamı var ve renk de koyu çıkıyor.selektivin de açıkcası nasıl bir boya oldugunu çok bilmiyorum daha önce 7.44 rengini kullanmıştım artık onu hiç bi yerde bulamıyorum ben de o yüzden bu rengi aldım.katologta çok koyu bir renk gibi durmuyordu ama şimdi sen böyle diyince kıllandım kafamçokkarıştı koyu olmasını istemiyorum da napsam ki acaba kolestonun yarısı,selektive bir de yanına sarı renkte felan bir boya mı koysam acaba? o zaman çok koyu olmaz heralde demi
Yazın kızıl saç boyatmalımıyım karar veremiyorum
Yazın kızıl saç boyatmalımıyım karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?