Bende kolestonun kor ateşi kızılına boyattım hemde 20 gün aralıklarla iki sefer.ama her yıkamamda akıyo.:1no2: .çok güzel oldu oysaki. özel bişey yapmam gerekiyomu acaba, bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum a.s.Merhaba arkadaşlar.Ben kolestonun kızıl büyüsünü öneriyorum.Yıllardır kullanıyorum memnunum.Çok fazla da akmıyor.
palettenin açıcısını kullanabilirsin bence.saçın uzunsa 2 kutu al her tarafını iyice yedirerek boya.benim saçım da kızıldı ama ben ilk başta 1 kutu ile yapmaya çalıştım pek iyi olmadı.o yüzden 2 kutu diyorum.çok da yıpratmıyor zaten.yarım saat felan beklet ortaya çıkan renk sarıya yakın oluyor.bu yüzden üstüne hangi renk boyarsan tutar gibi geliyor bana
Korkuyorum ya kötü olursa. Siz şimdi şöylemi söylüyorsunuz palettenin açıcısını kullanayım sonrasında kumral falan bir renge boyayayım sonrasında röfle yaptırayım?
çok yıpratmaz mı bunları arka arkaya mı yapıcam, kumrala boyamadan o saçı kullanabilirmiyim üzerine röfle atabilirmiyim yani.
canım saçların koyu kestaneyse akuju kahveye boyarsan,koyu kızıl bir renk elde edersin turunculuk olmaz için rahat olsun.:sm_cool:selam arkadaşlar ben saçımı loreal koyu kestaneye boyamıştım şimdi de 6.45 akaju kahve aldım ama korkuyorum saçlarım turuncu olcak dye napmam lazım bi akıl verin yoksa çıldırıcam bu saçlarla
kızlar saçlarım koyu kestan-siyah arası bende kızıla boyatmak istiyorum.ama hepsini değil 2 renk olsun istiyorum.bu yüzden saçlarımın diplerine değil altlarına yaptırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce kızıl yakışır mı?yoksa kahverengi tonlarını mı deneyim kızlar?
eğer kızılı çok istiyorsan uçlarına bi dene bence.hem begenmezsen de kestirirsin olup biter.ama hepsini boyama o zaman kurtulmak zor olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?