te allam küfretcem walla şimdi ha:'( geri almazlar boyayı zaten.. kadınla yedik birbirimizi bu acık kor kızıl yüzünden kozmetikte ya... tutturdu bakır rengi o die.. loreal'in tüp boyası warmı ki?
onu hiç bilmiyorum ama bakır gibi değil onu biliyorum bakır olarak lorelin recital serisinden yine bakır kor kızıl var kadın belki onla karıştırmış olabilir kolestonu geri ver lorelle değiştir istersen sana özel msjtan bi adres göndericem orda katalog rengide gözüküyo lorealin bakarsın
canım değiştirmeye mecburlar fişi ile gidersen ve değiştircem dersen.hatta ıstediğin urun yoksa kredi kartıyla alışveriş yapmamışşan urunun parasını geri alma hakkında var.
ayrıca loreal recitalın çok guzel kızılları var hayrıye hanımın saçını çok rahat yakayablırsın hemde kalıte olarak hemde göruntu olarak kolestona bın basar loreal recital:)
unıverıste de beyaz tenli yeşil gözlü açık kumral saçlı bı kız arkadaşımıza tavsıe etmıştım loreal recital açık kızıl bı renge boyat dıye. ertesi gun geldiğinde gözlerimizi alamamıştık kızdan ve saçlarından.
kısa kesersem koleston yıpratır ve daha cabuk akma yapar.daha soluk bı renk çıkar.
ooff delircem ya:'( fiş wermedi ki kadın bana.. istemek de aklıma gelmediii.. mecbur boyıcam yani buna1 ay sonra dediiğiniz gibi bi renge boyarım ozaman.. ama bana bi numara falan söleyin..
http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Amanda-Bynes/Amanda-Bynes-19.JPG
kendi sac rengim buna benzio.. gözüm yeşil-ela arası bişi.. tenimde beyaz..
http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Amanda-Bynes/Amanda-Bynes-19.JPG
kendi sac rengim buna benzio.. gözüm yeşil-ela arası bişi.. tenimde beyaz..
boyadım sacımı.. we tek kelimeyle rezalet... rezalet!!
bu arada nar kızılı nası bişi.. internetten arastırdım bulamadım. kozmetikcilerde yok..
sonbahar kızılı-acık kor kızıl-bakır kor kızıl bu üçünden hangsini secersem daha iyi tutar?
ya tatlım3 hafta dinlencek kdr waktim yokki 21 haziranda ankaraya düğüne gidioruz.. we basbakanlıktan falan dawetliler olcak bööle kızıl zebra gibi nası giderim ayın18ine kadar bekliim. bakalım nası olcak sacımın durumu.. ona göre 1 ay bile bekleyebilirimcok kötü olmassa. benimde aklımda önerdiğğin renk wardı bugun baktım tekrar kozmetikciye gercektn cok güzel bi renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?