karamel tonları da gidebilir aslında kızıldan önce garnierin parlak açık kahvesine boyamıştım doğal saçımı ve çok hoş bir kahve olmuştu siyah yapmayın derim siyahta kızıl gibi bir süre sonra pişman olursanız dönüşü yine zor olabiliyorTen rengim koyu, makyajla kızılı kaldırıyor ama sarının hiç bi tonunu kaldırmaz muhtemelen bugday tenliyim esmer degil ama yine de koyu bence
Aklımda olucak teşekkür ederimmmkaramel tonları da gidebilir aslında kızıldan önce garnierin parlak açık kahvesine boyamıştım doğal saçımı ve çok hoş bir kahve olmuştu siyah yapmayın derim siyahta kızıl gibi bir süre sonra pişman olursanız dönüşü yine zor olabiliyor
Ben kahve boyadimşuan o durumdayım
kızıllıklar kapandımıB
Ben kahve boyadimfena olmadi ya akmasini beklerim ya da birdahakine kullu kumrala fln yaparim
Biraz var ama fena olmadi sanki yikadikca daha akip kendi rengime doner belkikızıllıklar kapandımı
kestane gibi duruyor kızıl kapanmış çok güzel duruyor bende bu renklere dönüp sarıya doğru gitmek istiyorummBiraz var ama fena olmadi sanki yikadikca daha akip kendi rengime doner belkio zamanda actirip ombre ,rofle vs hedefim
Aynenkestane gibi duruyor kızıl kapanmış çok güzel duruyor bende bu renklere dönüp sarıya doğru gitmek istiyorumm
bende öyleyim yaaAynenbenimde amacim o ama eminim onda da 1 ay kalamam
sac rengın dogalsa direkt ustune boyar. ama boya varsa acıcı kullanılır. ben yıllardır kızılımarkadaşlarsaçımı kızıla boyatmak istiyorum.saçım uzun olduğu için evde kendim boyayamıyorum.ama kuaförlerde sanırım orial kullanıyor.zaten saçlarım dökülüyor.sormak istediğim koyu kestane saçı kızıla boyamak için kuaförler saçın rengini orialle açıyorlarmı yoksa direk üzerine boyuyorlarmı?
Strawberry blonde. Kuaför bulamayıp kendiniz denemek isterseniz sarı saç boyasına fındık kadar bakır koyarak yakalarsınız bence.Merhabalar bu rengin adını bilen var mı acaba ? Ve ankarada yaptıran var mıdır ?
ayy boyadım biraz geç oldu amakirass merhaba. Boyadınız mı saçlarınızı?
Loreal7.43 tarçın bakır bnceKızlar bu rengi veya bu renge yakın boya numarsı nedir acaba ?
Benim saçlarım koyu kestane doğal saç rengim tutar mı acaba ?Loreal7.43 tarçın bakır bnce
Ama ben saçlarım zatn bakırken buna boyadım
Nerdeyse aynısıydı
boya yoksa tutar büyük ihtimalBenim saçlarım koyu kestane doğal saç rengim tutar mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?