- 15 Eylül 2017
- 86
- 39
- 88
- 25
Merhaba kızlar sizlere fikir olsun diye bende kendi deneyimimi paylaşmak isterim 1 ay önce saçlarımı kızıla boyadım Önce çok az açıp (Saçlarım koyu kahveydi simsiyah değil) açıcı alıp sadece ama sadece az daha renginin kırılmasını istedim bu yüzden yalnızca 5 dakika beklettim açıcıyı koyu bir sarı oldu sarı da denmez aslında açık kahve rengi diyelim. sonra da Koleston'un aşk alevi ve kor ateş kızılını karıştırıp onlarla boyadım ve çok güzel bir kızıl oldu. ama alışık olmadığım için mi yada bana yakışmadığı için mi bilmiyorum gözüme çok çok fazla kızıl geldi. daha pembemsi kızılcyım ben. bu kıpkırmızı bir kızıl oldu ama aktıkça tabiki o kızıllık gidiyor. şuan hoşuma gidiyor açıkçası yani uzatmak istemiyorum kısa kesmek gerekirse renk efsane sadece ben kırmızıya kaçan kızılı kendime yakıştırmadığım için gözüme farklı geldi. ama böyle kıpkırmızı kızıl istiyorsanız kesinlikle denemelisiniz. Fotoğraf nasıl yüklenir bilmiyorum ama isteyen varsa fotoğraflarımı da yükleyebilirim tabiki nasıl yükleyeceğimi çözersem ha bu arada duşta falan baya akıyor fakat 1 ay oldu ama saçlarım hala kızıl. Kolestonu beğendim bu yüzden. tupturuncu bir saçım olmadı hala kızıllığını koruyor