Sacımı 20 aydır kızıla boyuyorum ve herkes bayılıyor, sizlere önerim ilk boyama öncesi zaman kazandırır saçı açtırarak kızıl elde etmek ama ucuza kaçmayın ve kızıl renk veren kaliteli bir açıcı kullansın işinin ehli bir kuaför yapsın işlemi. Sonrasında duş alma sıklığınız ne olursa olsun haftada 2 kez saçlarınızı yıkayın ki renk olabildiğince canlı kalsın, bu şekilde 25 ila 35 günde bir evde kendiniz boyaya bilirisiniz. Diğer dikkat edilecek unsur boyaya katılan krem oksidanın kalitesi, iyi bir oksidan siparişi verin 30 vol. %9 luk gerekecek kızıl için.
Kuaförler (istisnalar hariç) kırmızı ya da kırmızıya yakın tonları tutturamıyor, toptancılarının verdiği boyalar bu tonlarda çok başarısız, ben her seferinde uyarmama rağmen şarap kızılı yapıp yolladılar, uzun zamandır kendim boyuyorum. Bu süreçte hatalarım oldu saçım zarar gördü ve nihayet doğru yolu buldum. İlle göz alıcı kırmızımsı bir saçım olsun diyorsanız akos 7-52 ve 7-53'ü karıştırıp içine bir yemek kaşığı kadar Igora Royal 0-88 Kızıl Yoğunlaştırıcı koyun boyayın.
Saç rengimi markette yolda sağda solda durdurup soruyorlar. Kapalı alanda ayrı açık alanda güne ışığında ayrı güzel.
Not: Benim saçım kalın telli siyahtan bir ton açık renkti, kötü bir yerde ilk açma işlemi yapıldı ve hasarı gidermek için çok çabaladım neyse ki az kaldı.