arkdaslar bende yardim istiyorum kizildan kurtulmak istiyorum siyahta istemiyorum boyle kahve kopugu istiyorumm kendim evde yapabilirmiyim bana onereceginiz boya markalari varmi sacim tam kizi deyil ama artii k SIKILDIM bu renkten yardimci olursaniz sevinirim
Ben mavi-siyahtan kızıla dönmek istiyorum:çok üzgünüm:En son 4 ay önce boyamıştım saçımı mavi-siyaha,açıcı kullanmak da istemiyorum çünkü saçlarım ince telli.Açıcı kullanmadan yapamazlar mı acaba?Tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim a.s.
arkadaşlar ben saçlarımı bakır yapmaya karar verdim ama kendim boyamak istiyorum saçlarım hala doğal renginde (koyu kestane) nasıl bakıra dönüştürebilirim yardımcı olurmusunuz
canım istediğin bakır tonu ne olursa olsun boyanın içinden yuzde 6 lık peroksit çıksada sen yuzde 9 luk peroksitle çalış.hani kolestonun satılıyorya 750 ykr ye. biliyorsundur.çünkü saçım koyuk have dıyorsun. yuzde 6 lıkla çalıştığın takdırde kahverengimsi bı bakırlık ortaya çıkacaktır.ayrıca ne renk bı bakır ıstıyorsun bunu da anlatırsan daha detaylı bılgı verebılrım. 5 yıldır saçı koyu kestane olan kız arkadaşımın saçını rahatlıkla açık bakır yanı turuncu yapıyorum çünkü.
istediğin rengi bulup resmini koyarsan daha ıyı yardımcı olurum.
peki ben bişey sormak istiorum.. siyahla koyu kestane arası bi saç rengini palette sonbahar kızılına dönüştürmek istesem kaçlık peroksiti kullanmam gerekir? içinden çıkan peroksitle istediğim (aşağıdaki resimdeki gibi) canlı kızıla ulaşamadım :s
palette sonbahar kızılı
teşekkür ederim o zaman resmi koyim a.s. acaba aşağıdaki resim deki rengi loreal preference nin bakır kor kızılı verebilirmi?canım istediğin bakır tonu ne olursa olsun boyanın içinden yuzde 6 lık peroksit çıksada sen yuzde 9 luk peroksitle çalış.hani kolestonun satılıyorya 750 ykr ye. biliyorsundur.çünkü saçım koyuk have dıyorsun. yuzde 6 lıkla çalıştığın takdırde kahverengimsi bı bakırlık ortaya çıkacaktır.ayrıca ne renk bı bakır ıstıyorsun bunu da anlatırsan daha detaylı bılgı verebılrım. 5 yıldır saçı koyu kestane olan kız arkadaşımın saçını rahatlıkla açık bakır yanı turuncu yapıyorum çünkü.
istediğin rengi bulup resmini koyarsan daha ıyı yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?