Herkese kolay gelsin diyeyim ben de iki sene kırmızı-turuncu tonlarında gezindim.(Fotolarımda var) Kendi saçım koyu kestane siyaha yakın diplerinin çıkmasından, akmasından, istediğim tonu tutturamayıp daha koyu olmasından o kadar sıkıldım ki en sonunda kendi rengine boyadım.
Kızıl sevmiyorum aslında, koyu kızıl, şarap kızılı en sevmediğim renkler ben direk cart kırmızı, soğan kabuğu, açık bakır ve turuncu seviyorum. En başta orealsiz rengi tutturan kuaförüm zamanla sallamaya başladı. Birkaç rengi karıştırıp elde ettiği güzelim kırmızı yerine "3.81 yokmuş 4.02 koyayıım" diyerek karışımı bozdukça, koyu kızıl güneşte kırmızı görünen renkler yapmaya başladıkça sinirim bozuldu gitmemeye başladım. Birkaç kez palette'nin Sonbahar Kızılını kullandım, bir kere de kumral bakırı ama giderek koyulaştı saçım diplerinin çıkmasından dolayı. En sonunda pes ettim. Yine palette'den koyu kahve'ye boyadım bitti gitti. Hala çok özeniyorum, kırmızıdan hevesimi alsam da açık bakır, turuncu, soğan kabuğu gibi renkleri başkalarında görünce hasta oluyorum. Elimde bi boya katoloğu var irlanda kızılı diye bir renk var onda gözüm ama bakalım birkaç seneye ancak tekrar o cesareti bulurum heralde :roflol:
Çok bakım ve sık boya istiyor kızıllar, üşengeç olanlar denemesin derim yerimseniben