Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne zamandır girip bakamadım senin gösterdiğin bu resim benim eski saçım loreal yoğun kızıl emin olabilirsin ama benim saçım o zaman doğal renkti tam tutmuştu.şimdi boyadığım siyah kızıl ise benim açık kahve olmasına rağmen cok güzel oldu ama siyah boyarsan üzerinede onu sürersen cok koyu olur yani siyah gibi durur ok baska bişey sormak istersen burdayım.:içelim:1hug:
bende hafta sonu saçlarımı önce röfle setiyle açtım sonrada vitalin ateş kızılıyla kızıl kestanesini karıştırıp boyadım.canlı bir kızıl oldu saçlarım çok mutluyum.kuaföre gitsem en az 60-80 YTLmi alırdı.ben 20 YTL ye hallettim.
kızlar ben siyah saçlarımın rengini kırmızı toz açıcıyla açtırdım ve bordoya koyu kızıl yaptırdım aktıkca süper canlı bir kızıl oldu çok beğenmiştim ve herkes hayran kaldı bu kızılı nasıl tutturdun aslında koyu olduğundan açıldıkca o renk çıktı aradan 25 gün geçti boya tazelemeye gittim ama kuaförüm daha açık boyadı açılmış halindende açık oldu ve bir haftada verdiğim para ve renk uçup gitti şuan bakır gibi 1 ay geçsin diye bekliyorum ..tekrar boyamak için bu defa kuaföre gitmek istemiyorum kırmızı kızıl için hangi boyayı önerirsiniz? soluk vebakır olsun istemiyorum