• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçın uzama dönemleri mart içn

• Konu Sahibi Konu Sahibi Perfectnose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

Perfectnose

Ziyaretçi
Bir saç için en gelişme zaman.
1 Mart 11, ay büyüyen 26 31 - bir zaman. 5-6 (hariç)
En büyüme ve saç geri 7 için olumlu
Saç Mart 9-10 uzun güzelliği ve formu - Başak ayda saçı korumak.
. 7-the perma için 10 iyi vakit altında, ancak daha sonra 7-8 kudryashki büyük bukleler istemiyorum - aslan bir göstergesi olarak - Ay vermek daha iyi.

Ipuçlarını ve saç 28-29 Mart süs için en iyi zaman En moon'a bir 3-4 gün artıyor.
11-13 Mart, onların daha iyi büyüme, şifa için saçlar için tüm işlemler ve yapısını geliştirmek.
Bir saç için İyi bir zaman değil.
11 Mart 26 kadar - Ay azalan sırada.
Mart 24-25 daha iyi bir saç bulmak - köle olarak ay.
Mart 26-27, daha iyi saç dokunma, saçların çok kırılgan ve kurtarmak için uzun bir süre bozuk değil.
24-25 Mart, kesme ve kepek oluşumuna yol açabilir.
5-6 Mart, saç asi olmak ve kabarık.
Saç 5-6, 9-10, 24-25 yıkama musunuz - O zaman su işaretleri içine su saç üzerinde olumsuz bir etkiye sahiptir ay kaldı.

Şimdi VÜcut kılları üzerinde.
26 Mart 11 Opportune zaman - Ay azalan sırada.
En iyi gün 19-20 - Oğlak olarak ay waning.
Mart 11-1 değil iyi gün, ve 26-31 - büyüyen ay bir zaman.
Ve 15-16 oxter moon ile streltsy bir akrep ağda için anlaşma yapmayın.

Üye oldum rus sitesinden sizin için çevirdim arkadaşlar delikafadulden bu martta saçın uzama dönemleri yazıyor...

Sen rusçadan çevirmişsin canım ama, birinin de senin yazdığın çeviriyi bana çevirmesi lazımdelikafadulden
Hiçbir şey anlaşılmıyor valla:delphin:

hay sen ck yaşa kız hiç gülecegm yoktu delikafadulden
evet mümkünse biri banada cevirsin :1shok::teytey:
cok saol cnm paylaştıgın için

dilan10 bak canım iyi okursan anlamıcak hiç birşey yok aslında ;) yazıyorki, 1 Mart 11, ay büyüyen 1 inci martla 11 ine kadar martın saç en hızlı büyüyen uzayyan yani o zaman kessenizde çabuk uzar.mart 9 la 10 perma bile yaptırcaksanız o günlerde çünkü o günler saç çok güçlü oluyor... mart 26 -27 saç çok hassas kırılgan mümkünse o tarihte saça boyatmamak en iyisi...

dilan10 bak canım iyi okursan anlamıcak hiç birşey yok aslında ;) yazıyorki, 1 Mart 11, ay büyüyen 1 inci martla 11 ine kadar martın saç en hızlı büyüyen uzayyan yani o zaman kessenizde çabuk uzar.mart 9 la 10 perma bile yaptırcaksanız o günlerde çünkü o günler saç çok güçlü oluyor... mart 26 -27 saç çok hassas kırılgan mümkünse o tarihte saça boyatmamak en iyisi...

İşte şimdi oldu emeğine sağlık canımkaydirigubbakcemile5
Diğer aylar hakkında da bilgin varsa paylaşımlarını bekliyoruz.a.s.

İşte şimdi oldu emeğine sağlık canımkaydirigubbakcemile5
Diğer aylar hakkında da bilgin varsa paylaşımlarını bekliyoruz.a.s.

canım bu her ay güncelleniyor ayın durumuna göre değişiyor çünkü rastlarsam mayıstada koyarım .

puhahahahah ah bu kadınlar:))) ben bu saçlarımızın yerinde olsam sırf bunları yaşamamk ve duymamak için yemez içmez yatmaz kalkmaz gece gündüz uzardım walla :))) slm bu arada aranıza yeni daldım :)))

kızlar perfectnose' un paylaşımından yola çıkarak nisan ayı ile ilgili çıkarımlar yaptım kendim için, sizle de paylaşmak istedim.
1-11 mart arası saçın uzama dönemi, kesseniz de çabuk uzar demiş. bu dönem nisan ayı için 1-9 nisana tekabül ediyor.
9-10 mart saçın en güçlü olduğu dönem, demiş, bu dönem nisan ayı için 7-8 nisana tekabül ediyor.
26-27 mart saçın en hassas ve kırılgan olduğu dönemmiş, bu dönem de 25-26 nisana denk geliyor.
bu arada ben dolunayda kesilen saçın çabuk uzadığını okumuştum ama bu hesaplamalara göre yeni ay'dan dolunaya kadar olan günlerde de aynı etki görülürmüş.

bişe anladıysam zenci oliiimm size tavsiyem camterebent kulanın iyi geliyoo bide şu barcelinoyu deniycem bakim nolucak

bunu anlayana kadar saçlarım uzadıııı:))) teşekkürler paylaşım için...

Biri bana tercüman etsin anlayamadımm :S

ya benim çok ilgimi çekti,nette buna benzer şeyler araştırdım ama bulamadım..bu aylar için de yokmu saç gelişimi tarihleri?? :)

Back
X