Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Sağol canım sana da.Ben de turplu suyu kaynatıyorum şu an.1 haftayı geçti yapmayalı.Ama valla şaşırıp kaldım resmen.Hangi bakımı hangi ara yapacağımı şaşırıyorum.Bir tek sinemaki düzenli gidiyor.Her cumartesi yapıyorum.Ama diğerlerini aklıma geldikçe.

Hadi bakalim sabredicem ama ben saclarimi toplarim yine ya bakdim uzama olmadi ha anlarim toplamakdan ama sanirsam burclarla ilgili bi durum benimki burc tarihimde yaptigim bakimdan sonra 2 cm dip cikdi sonradan banamisin demedi.., :26:

canım arkadaşım bağlama konusunda haklı olabilirsin ama kafanı karıştırıp yanlış bişey de
söylemek istemiyorum. bu konuda seninle konuştuktan sonra eski fotolarıma bakarken ne farkeetim biliyo musun?
ben 1 yıla yakın hemen hemen hergün saçımı 2 yandan sımsıkı toplardım. tüm röportaj fotolarımda bunu farkettim.
ve o dönem tarihimin en uzun saçına sahip olduğum şa şalı dönemimdi...
bilemedim şimdi...hafızamı zorlamam lazım bu konuda ama dediğim gibi haklı olabilirsin....

valla canım hep aynı...
sinamekey,i cumartesi yapıyorum...diğer bakımlar da 2 günde bir bişiler var...
perşembe barcelino yapıcam.c.tesi sinameke, gün kalmadı...ısıtılmış zeytinyağıda
harika oluyor ama gün kalmadı....

Zeytinyağıyla bir kez bakım yapayım dedim,saçlarımı zor düzeltebildim.Birbirine yapıştı saçlar kalıp gibi,o an tamam dedim saçlar gitti tamamiyle.Sonra röfleli saçlar için kullandığım bir kürüm vardı lorealin.Onu kullanmamla birlikte eski haline döndü.Zaten ilk ve son denememdi o...

bana çok iyi geliyor zeytinyağı...
son dönemde yine forumdan öğrendim biraz ısıtarak kullanıyorum. bi de yumurta kırdım mı içine
yemede yanımda yat oluyor:)))
eşim ben senin kafan için mi alıyorum zeytinyağını diyo. bide en sızmasını kullanıyorum
deli oluyooo:))))

:))))))))) sorma benimki de aynı valla.Moral bozmakta üstlerine yok maşallah.Yakında kel kalacaksın kel,bitleneceksin ya bu kadar yağlı bırakılır mı saçlar,ıyyyyyy çok kötü kokuyor....vs vs vs...İnat değil mi aynen devam:)))))

yine paketledim kafamı...
oğlan çok üzüldü...anne çok mu istiyosun dedi evet dedim duygusallaştı ağladı.
sonrada dua etti Allahım annemin saçları çabuk uzasın dedi yaa...(
çocuk bile farketmiş yavrum benim....

İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım ne diyebilirim ki(((Oğlum sarıya boyat anne diyor sürekli,eşim koyu renk istiyor,ben sarı ve uzun saçlarımı özledim(((Bu arada Banu saçlarım turuncumsu kızıla doğru gidişte şu an.Akmadan önce kızıl kahvenin en koyu tonuydu.Ben sarıya dönüş yapmak istediğim için saçlarımı ne renge boyatayım bilmiyorum?????

arkadaşım hiç kızllı renklere bulaşma sarı istiyorsan ileride...
sana bu konuda tavsiye verebilirim mavi siyahtan sarıya dönmeyi başaran biri olarak...

7 numara kumral.
kuaförede gitme bence. bitkisel bi boya al ve bu renge alışsın zemin..
kızıllı renkler mahveder şu aşamada seni...

zemin sabitlenince de istedğin rengi bakımların da sonunda yaparsın üstüne....

Canım evde hiç boyamadım saçlarımı,yaparım sorun değil.Ama çalışan biri olarak işimi garantiye almam lazım.Kuaförüm işinin ehlidir ama bana kızıl kahveyi yakıştırdığı için 2 kez ısrarla o tona boyamıştı.Röflelerimi de hep ona yaptırırdım.Sorun yok o konu da.Saçlarım yandığı için boyamak istemiyordu.Biraz dinlensin dedi en son gittiğimde.Kumral tonları tutarmı bilmiyorum ama zor gibi.İnşallah olur((

koyu renkler saçı kalınlaştırıp besliyor aslında ama
bir süre sonra sarı yapmak istediğinde yine yanacak o uzatıcam diye uğraştığın saçların.

bu sebeple zemin rengi açık tonlarda oturtmalı hazır tutmalısın...

yoksa yine hüsaran yaşarsın arkadaşım....
bunun için de en uygun renk 7 numara kumral...2-3 kez yapıldıktan sonra renk oturuyor ve üstüne ister
sarı yap ister siyah harika tutuyor...

benim ki nacizane fikrim..kuaförüne güveniyorsan sorun yok elbette...

Peki boyada marka önemli mi?Yani 7 numara kumral ama hangi boya?Bu arada konu kürden boyaya doğru kaydı:))))

Son düzenleme:
Peki boyada marka önemli mi?Yani 7 numara kumral ama hangi boya?

tüm boyalarda 7 numara aynıdır...

en yakın zamanda bunu bi konuş bu konuyu...
renk geçisinde en azından kendimi başarılı buluyorum...:))))mavi siyah silindi saçımdan ya...
aman allahım ne günlerdi...

dedğim gibi bi danış ona ama pek de kararı kuaföre bırakma...
pek sağları solları belli olmuyor....

Veee saçlarımı yıkamış bulunmaktayım :) sizi bilmem ama ben bu sinameki kürün kokusunu seviyorum ve bemixin kokusu rahatsız etmiyor beni aksine hoşuma bile gidiyo
Sacımın ıslak ve kuru hallerini onden ve arkadan çektim. Onların fotografinida attım . Artık her salı sinameki kürüm olacak ve her uygulama ardından fotograf ekleyeceğim :) boyutları biraz fazla büyük ama bir dahaki sefere yüklemeden önce boyutlarını küçülteceğim :)

İlk fotograf: Islak

İkinci fotograf : ıslak

Üçüncü fotograf: kurutulmuş

Son fotograf: kurutulmuş

Biraz cok oldu sanki kusura bakmayın :) her türlü takip etmek amaçlı hem onden hem arkadan hem ıslak hem kuru derken kaptırdım kendimi :)

kızlar benım sac dokulme problemım var .
suan da yaptıgım kurler ; sac uzatmak ıcın sınemakı kuru ( sınematı otu bemıx ampul badem yag su )
sınemakılı kurden sonra sacımı yıkamak ıcın sarımsaklı sampuan kullanıyorum ( sampuanın ıcıne sarımsak rendesı )
ayrıyetten hafta da bırkere de sıcak zeytınyagı maskesı yapıyorum .
ancak benım sac dokulmem durmadı .daha once de dokuluyordu .bu kurlerden oldugunu sanmıyorum ama ,
dokulmem de durmadı .ne yapmam lazım .bu kurlere ya da sampuana sac dokulmesıne karsılık ek bır yag katmam mı gerekıyor ?
hangı yag ıyı gelır ? sac tıpım kurudur .
son olarak kızlar ;ben sarımsaklı sampuanımı ıkıye bolmustum .dıger yarısına sarımsak rendeleyıp ,dıger yarısı ıse sarımsaksızdı .
ılk yıkamayı sarımsaklı sampuanla ıkıncıyı sarımsaksız sampuanla yapıyordum
ancak kullandıgım sampuanın kokusu cok baskın olmadıgı ıcın ,ıkıncı yıkama sampuanımı elıdor ıle degıstrdım .
elıdorun kokuları daha baskın oldugu ıcın kokuyu gıderır dıe .
fakat sarımsaklı sampuanım ıse ,blendax .sımdı ıkı tane farklı marka sampuan kullanmak sacıma zarar verır mı acaba ?

gumihacım iyi yapmışsın...ne kadar istersen ekle tabi fotoları ama biraz küçült arkadaşım....
ilk açılınca ödüm koptu...
bide ben netbook kullanıyorum karşımda bişi anlamadım baktım gıdışınmış...:))))

gayet güzel görünüyor saçların...bakıma devammmmmm

ne kadardır devam ediyorsun bakımlara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…